יאווה ונוניה סמבל, ואורז מוקפץ עם סמבל עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 7 מנות. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם belacan, שמן צמחי, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: חציל מוקפץ עם סמבל על אורז אדום, סמבל Javanese עם שרימפס בגריל, ו אורז מטוגן במבל.
הוראות
1
מחממים את ווק השמן מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
הוסף את הדיסק של belacan וחום אותו משני הצדדים, פונה רק פעם אחת כדי לא לשבור את הדיסק יותר מהנדרש. באמצעות כפית עצלה, להסיר את הדיסק מן השמן ולאפשר לו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
Belacan
דַק-
3
מניחים את belacan, שאלוט, שום, צ ' ילי, סוכר דקל, ומלח במעבד מזון קטן. דופק עד שיש לך משחה עם עקביות עבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
סוכר כף יד
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
Belacan
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
4
מעל חום בינוני, לחמם את השמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
5
מניחים את הדבק לתוך השמן לטגן. מנמיכים את החום לנמוך, ערבוב מדי פעם. המשך לטגן במשך 8 עד 10 דקות, עד השמן מפריד מן הדבק ואת הדבק עצמו הוא כמה גוונים כהים יותר. מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
6
להעביר את הדבק לקערה קטנה ולאפשר להתקרר לחלוטין לפני השימוש. להשאיר אותו בקערה לאוכלים כפית על פי שיקול דעתם, או בשימוש בצלחת מוקפצת. ניתן לאחסן שאריות של סמבל במיכל למשך עד שבוע במקרר.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
נוניה סמבל (סמבל בלאקן)
מרכיבים שתצטרך
Belacan
8
טוסט belacan, לחוץ לתוך דיסק, בחבילת נייר להגדיר על המבער.
מרכיבים שתצטרך
Belacan
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
מניחים את belacan קלוי, שאלוט, שום, צ ' ילי במעבד מזון קטן. דופק עד שיש לך משחה עם עקביות עבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
Belacan
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
10
מעבירים את הדבק לקערה קטנה. להשאיר אותו בקערה לאוכלים כפית על פי שיקול דעתם, או בשימוש בצלחת מוקפצת. ניתן לאחסן שאריות של סמבל במיכל למשך עד שבוע במקרר.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
אורז מוקפץ עם סמבל
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
12
- עושה 4 מנות
13
מרכיבים
14
1 כף של sambal על פי בחירתך
15
4 כפות שמן
מרכיבים שתצטרך
דַק-
16
4 ביצים
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
17
4 כוסות אורז בן יום
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
18
1 כפית רוטב סויה מתוק
מרכיבים שתצטרך
Kecap Manis
19
כוסברה, לקישוט
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
20
מחממים את ווק עם כף 1 של שמן. לפצח את הביצים לתוך הווק, שניים בכל פעם, ומטגנים עד הלבנים הם השחמה על הקצוות אבל החלמון הוא עדיין נוזל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
21
מוסיפים את הסמבל לווק ומערבבים מטגנים על אש נמוכה רק לכמה שניות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
22
מוסיפים רוטב סויה מתוק והאורז ומערבבים כדי לערבב את הגרגרים באופן שווה עם התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
Kecap Manis
למרקם חלק וניתן למריחה
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
אפונה גויה®
23
מעבירים את האורז לקערות ולמעלה עם ביצה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה