ג'אווה ונוניה סמבל ואורז מוקפץ עם סמבל
יאווה ונוניה סמבל, ואורז מוקפץ עם סמבל עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 7 מנות. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם belacan, שמן צמחי, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: חציל מוקפץ עם סמבל על אורז אדום, סמבל Javanese עם שרימפס בגריל, ו אורז מטוגן במבל.
הוראות
מחממים את ווק השמן מעל חום בינוני.
הוסף את הדיסק של belacan וחום אותו משני הצדדים, פונה רק פעם אחת כדי לא לשבור את הדיסק יותר מהנדרש. באמצעות כפית עצלה, להסיר את הדיסק מן השמן ולאפשר לו להתקרר.
מניחים את belacan, שאלוט, שום, צ ' ילי, סוכר דקל, ומלח במעבד מזון קטן. דופק עד שיש לך משחה עם עקביות עבה מעט.
מעל חום בינוני, לחמם את השמן.
מניחים את הדבק לתוך השמן לטגן. מנמיכים את החום לנמוך, ערבוב מדי פעם. המשך לטגן במשך 8 עד 10 דקות, עד השמן מפריד מן הדבק ואת הדבק עצמו הוא כמה גוונים כהים יותר. מלח לפי הטעם.
להעביר את הדבק לקערה קטנה ולאפשר להתקרר לחלוטין לפני השימוש. להשאיר אותו בקערה לאוכלים כפית על פי שיקול דעתם, או בשימוש בצלחת מוקפצת. ניתן לאחסן שאריות של סמבל במיכל למשך עד שבוע במקרר.
טוסט belacan, לחוץ לתוך דיסק, בחבילת נייר להגדיר על המבער.
מניחים את belacan קלוי, שאלוט, שום, צ ' ילי במעבד מזון קטן. דופק עד שיש לך משחה עם עקביות עבה מעט.
מעבירים את הדבק לקערה קטנה. להשאיר אותו בקערה לאוכלים כפית על פי שיקול דעתם, או בשימוש בצלחת מוקפצת. ניתן לאחסן שאריות של סמבל במיכל למשך עד שבוע במקרר.
1 כף של sambal על פי בחירתך
מחממים את ווק עם כף 1 של שמן. לפצח את הביצים לתוך הווק, שניים בכל פעם, ומטגנים עד הלבנים הם השחמה על הקצוות אבל החלמון הוא עדיין נוזל. תניח בצד.
מוסיפים את הסמבל לווק ומערבבים מטגנים על אש נמוכה רק לכמה שניות.
מוסיפים רוטב סויה מתוק והאורז ומערבבים כדי לערבב את הגרגרים באופן שווה עם התבלינים.
מעבירים את האורז לקערות ולמעלה עם ביצה.
מקשטים עם כוסברה ומגישים מיד.