ג'ולין מרינג גטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ג'ולין של מרינג גטו. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 443 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תמצית שקדים, קרם טרטר, קמח עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: פרוגמיל מרינג גטו, פרוגמיל מרינג גטו, ו עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג.
הוראות
מעיל 15 x 10 אינץ ' ג ' לי רול מחבת עם ספריי בישול; שורה תחתונה של מחבת עם נייר שעווה. נייר שעווה עם ספריי בישול, ולהניח פאן בצד.
מערבבים קמח קורנפלור בקערה קטנה; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
שלב 1/2 כוס סוכר, שמן, חלמונים 3 ביצה, ו 2 חלבוני ביצה בקערה גדולה; להכות במהירות גבוהה של מערבל עד עבה וחיוור (כ 5 דקות).
להוסיף וניל, לנצח עד מעורבב.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת ביצים, מכים במהירות נמוכה עד מעורבב; להפריש.
היכו 4 חלבונים ביצה 1/2 כפית שמנת של טרטר במהירות גבוהה של מיקסר עד קצף.
להוסיף 1 כף סוכר; לנצח עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל תערובת ביצה לבן לתוך הבלילה; לשפוך הבלילה לתוך מחבת מוכן, מתפשט באופן שווה.
אופים ב 450 במשך 6 דקות. כבה את התנור.
לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת, ולהפוך על צלחת; בזהירות לקלף את נייר שעווה, ולתת עוגה מגניב 1 דקה. החל בקצה הצר, להפשיל עוגה ומגבת יחד.
מקום, צד התפר למטה, על מתלה חוט, ולתת מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה).
פרוס עוגת בזהירות; להסיר מגבת.
מברשת סירופ שוקולד על עוגה, משאיר מרווח 1/2 אינץ ' סביב קצוות חיצוניים.
מורחים קרם מאפה על סירופ, משאירים שוליים 2 אינץ ' סביב קצוות חיצוניים. עוגת Reroll; מקום, בצד התפר למטה, על מגש הגשה ovenproof.
היכו 4 חלבונים ביצה 1/2 כפית שמנת של טרטר במהירות גבוהה של מיקסר עד קצף.
מוסיפים אבקת סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס.
הוסף תמצית שקדים, והכה עד מעורבב.
מורחים מרנג על עוגת רול (העוגה צריכה להיות מכוסה לחלוטין עם מרנג), ומפזרים שקדים על מרנג.
אופים ב 325 במשך 25 דקות. לכסות באופן רופף, ולהירגע לפחות 1 שעה.
קל יותר מגרסת אור: הנה איך אתה יכול להוריד את השומן בgteau מרנג של ג ' ולין עוד יותר מבלי להקריב את הטעם.
להשמיט את פירורי שוקולד בסירופ שוקולד, ולהגדיל את המים עד 3 כפות.
השתמש 1 (32-אונקיה) קרטון יוגורט ללא שומן רגיל בקרם בצק, ולהשתמש 1/8 תמצית וניל כפית בנוסף תמצית שקדים. להגדיל את הסוכר ל 1/3 כוס.
קלוריות 232 (10% משומן); חלבון 2G; שומן 7G (שבת 7g, מונו 1g, פולי 4g); פחמימות 6g; סיבים 1G; CHOL 65mg; ברזל 3MG; נתרן 89mg; CALC 130mg