קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות7
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ג'ולין מרינג גטו

ג'ולין מרינג גטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ג'ולין של מרינג גטו. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 443 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תמצית שקדים, קרם טרטר, קמח עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: פרוגמיל מרינג גטו, פרוגמיל מרינג גטו, ו עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג.

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מעיל 15 x 10 אינץ ' ג ' לי רול מחבת עם ספריי בישול; שורה תחתונה של מחבת עם נייר שעווה. נייר שעווה עם ספריי בישול, ולהניח פאן בצד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
מחבתמחבת
3
מערבבים קמח קורנפלור בקערה קטנה; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
שלב 1/2 כוס סוכר, שמן, חלמונים 3 ביצה, ו 2 חלבוני ביצה בקערה גדולה; להכות במהירות גבוהה של מערבל עד עבה וחיוור (כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
5
להוסיף וניל, לנצח עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
6
מוסיפים תערובת קמח לתערובת ביצים, מכים במהירות נמוכה עד מעורבב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
7
היכו 4 חלבונים ביצה 1/2 כפית שמנת של טרטר במהירות גבוהה של מיקסר עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
8
להוסיף 1 כף סוכר; לנצח עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל תערובת ביצה לבן לתוך הבלילה; לשפוך הבלילה לתוך מחבת מוכן, מתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
אופים ב 450 במשך 6 דקות. כבה את התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת, ולהפוך על צלחת; בזהירות לקלף את נייר שעווה, ולתת עוגה מגניב 1 דקה. החל בקצה הצר, להפשיל עוגה ומגבת יחד.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
מחבתמחבת
11
מקום, צד התפר למטה, על מתלה חוט, ולתת מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה).
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
12
פרוס עוגת בזהירות; להסיר מגבת.
13
מברשת סירופ שוקולד על עוגה, משאיר מרווח 1/2 אינץ ' סביב קצוות חיצוניים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ שוקולדסירופ שוקולד
14
מורחים קרם מאפה על סירופ, משאירים שוליים 2 אינץ ' סביב קצוות חיצוניים. עוגת Reroll; מקום, בצד התפר למטה, על מגש הגשה ovenproof.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
סירופסירופ
15
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
היכו 4 חלבונים ביצה 1/2 כפית שמנת של טרטר במהירות גבוהה של מיקסר עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
17
מוסיפים אבקת סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
18
הוסף תמצית שקדים, והכה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
19
מורחים מרנג על עוגת רול (העוגה צריכה להיות מכוסה לחלוטין עם מרנג), ומפזרים שקדים על מרנג.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
מורחיםמורחים
גלולגלול
20
אופים ב 325 במשך 25 דקות. לכסות באופן רופף, ולהירגע לפחות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
21
קל יותר מגרסת אור: הנה איך אתה יכול להוריד את השומן בgteau מרנג של ג ' ולין עוד יותר מבלי להקריב את הטעם.
22
להשמיט את פירורי שוקולד בסירופ שוקולד, ולהגדיל את המים עד 3 כפות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
סירופ שוקולדסירופ שוקולד
מיםמים
23
השתמש 1 (32-אונקיה) קרטון יוגורט ללא שומן רגיל בקרם בצק, ולהשתמש 1/8 תמצית וניל כפית בנוסף תמצית שקדים. להגדיל את הסוכר ל 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
תמצית שקדיםתמצית שקדים
קרם מאפהקרם מאפה
יוגורטיוגורט
סוכרסוכר
24
קלוריות 232 (10% משומן); חלבון 2G; שומן 7G (שבת 7g, מונו 1g, פולי 4g); פחמימות 6g; סיבים 1G; CHOL 65mg; ברזל 3MG; נתרן 89mg; CALC 130mg