ג'וני Marzzetti עם בשר צבי הקרקע
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. . אם יש לך רסק עגבניות, שמן canolan, גבינת צ'דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. וזה יוצא מן הכלל. נסו המבורגר בשר צבי טחון, בשר צבי בורגיניון (תבשיל בשר צבי), ו הודו טחון או המבורגר חזיר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). תרסיס זכוכית 9x13 אינץ ' תבנית אפייה עם ספריי בישול. מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז.
בינתיים, מחממים שמן קנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל לעשן.
מוסיפים בשר צבי ומבשלים, ערבוב להתפרק, עד השחמה מבושל.
מסננים את כל שמן עודף, ולאחר מכן מערבבים בצל ופלפל ירוק. מבשלים במשך כמה דקות עד שהבצל מתרכך, ולאחר מכן מוסיפים רסק עגבניות, עגבניות חתוכות לקוביות ומים עד בשילוב. מתבלים במלח, אבקת שום ופלפל. מערבבים יחד מקרוני מרוקן ורוטב עגבניות ושופכים לתבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, ואז מפזרים באופן שווה עם גבינת צ ' דר גרוסה, וממשיכים לאפות עד שהגבינה תוססת ושחומה, כ -15 דקות.