קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות8
מגזין

ג'וני מרזטי V

ג'וני מרזטי V
ג'וני Marzetti V יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 406 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . אם יש לך פטריות, בצל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ג'וני Marzetti, ג'וני Marzetti IV, ו תבשיל ג'וני Marzetti (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים אטריות ביצים ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ביציםאטריות ביצים
4
בסיר בגודל בינוני על אש בינונית גבוהה, מערבבים יחד את הבשר הטחון, בצל, סלרי, פלפל ירוק, שום ופטריות. מבשלים עד בשר חום שווה וירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
בשר טחוןבשר טחון
ירקירק
פטריותפטריות
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מסננים שומן. מערבבים את מרק העגבניות וקרם של מרק פטריות.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
מרק עגבניותמרק עגבניות
6
מניחים חצי אטריות ביצה מבושלות בתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ביצים מבושלותאטריות ביצים מבושלות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
שכבה עם חצי מתערובת הבשר וחצי מגבינות צ ' דר ומוצרלה. מלח ופלפל לפי הטעם, ואז לחזור על השכבות עם הגבינה הנותרים להיות השכבה העליונה; מלח ופלפל לטעום שוב, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מוצרלהמוצרלה
גבינהגבינה
בשרבשר
8
אופים בתנור שחומם מראש 30 דקות, או עד הגבינה נמסה לחלוטין ואת פני השטח חם תוסס.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור