ג'וני מרזטי V
ג'וני Marzetti V יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 406 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . אם יש לך פטריות, בצל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ג'וני Marzetti, ג'וני Marzetti IV, ו תבשיל ג'וני Marzetti (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים אטריות ביצים ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז ולהניח בצד.
בסיר בגודל בינוני על אש בינונית גבוהה, מערבבים יחד את הבשר הטחון, בצל, סלרי, פלפל ירוק, שום ופטריות. מבשלים עד בשר חום שווה וירקות רכים.
מסננים שומן. מערבבים את מרק העגבניות וקרם של מרק פטריות.
מניחים חצי אטריות ביצה מבושלות בתבנית אפייה מוכנה.
שכבה עם חצי מתערובת הבשר וחצי מגבינות צ ' דר ומוצרלה. מלח ופלפל לפי הטעם, ואז לחזור על השכבות עם הגבינה הנותרים להיות השכבה העליונה; מלח ופלפל לטעום שוב, אם תרצה.
אופים בתנור שחומם מראש 30 דקות, או עד הגבינה נמסה לחלוטין ואת פני השטח חם תוסס.