עוגת קופסת קרח שוקולד
עוגת קופסת קרח שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הקראולית הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, שוקולד גרמני, ליידיפינגרס, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוגת גלידת קינמון, עוגת גלידה תוצרת בית, ו עוגת גלידה ריבס ללא חלב (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, על אש נמוכה, מערבבים יחד את השוקולד, החמאה, ו 2 כפות מים עד מומס. מעט להכות את חלמוני הביצה ולהוסיף לשוקולד, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום ולתת מגניב. בעוד רפרפת השוקולד מתקררת, הכה את החלבונים עד נוקשים; להפריש. בהדרגה מערבבים את הסוכר לתוך תערובת השוקולד. לנצח עד לשלב טוב. מוסיפים את הוניל ומקפלים את החלבונים. קו הצדדים של 9 או 10 אינץ צלחת עמוקה צלחת עוגה או מחבת springform עם ladyfingers, זמירה אותם כדי להתאים, במידת הצורך. כפית את תערובת השוקולד לתוך צלחת העוגה או מחבת ומקררים במקרר לפחות 4 ועד 24 שעות.