ג'ורג'יה גריטס וופלים
ג'ורג'יה גריטס וופלים הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 219 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, גריסים רגילים, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו עוף ג'ורג'יה, צ'ילי גאורגיה, ו עוגת פקאן ג'ורג'יה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 2 כוסות מים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה בסיר בינוני.
להקציף שיבולת שועל; להביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 15 דקות או עד במכרז. מערבבים בחמאה עד מומס; מגניב לטמפרטורת החדר. מערבבים בחמאה וביצים.
לטאטא יחד קמח הבא 3 מרכיבים בקערה קטנה. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת שיבולת שועל עד רק בשילוב.
מבשלים ב וופל מחומם מראש, משומן עד זהב (כ 1/3 גביע הבלילה כל).
הובא לשולחן על ידי מחבר ספר הבישול קונסטנס סנואו (מותאם מתוך ספר הבישול הכפרי).