ג'ין-ומיץ תפוזים-צמות
ציפויי ג'ין ומיץ תפוזים עשויים להיות בדיוק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 114 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דבש, בצל ירוק, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: ג'ין-ומיץ תפוזים-צמות, ברווז וייטנאמי מטוגן במיץ תפוזים מתובל, ו שעועית ירוקה וצנוניות מטוגנות במיץ תפוזים.
הוראות
בכל אחד 2 מחבתות גדולות, חום 1/2 כפות של שמן זית כתית.
מוסיפים את החצאים endive, לחתוך צדדים למטה, ומבשלים על חום מתון עד משחימים בעושר, על 5 דקות. יוצקים לאט 1/4 כוס ג ' ין לתוך כל מחבת ומבשלים עד שהוא מופחת בחצי. הפוך את endives מעל, מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי ולהוסיף 1/2 כוס מיץ התפוזים לכל מחבת. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, פונה פעם אחת, עד endives הם מכרז, על 15 דקות.
להעביר את endives מטוגנת למגש חם, לחתוך את הצדדים.
יוצקים את הנוזל מאחד המחבתות לתוך השני.
מוסיפים את החמאה והדבש ומרתיחים על חום גבוה עד סירופי, כ 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל טחון טרי.
יוצקים את הרוטב על endives ומקשטים עם בצל ירוק פרוס זרעי דלעת קלוי.
טפטוף את endives עם חומץ בלסמי לשרת.