ג'ינג'י בננה פודינג עם קרם בורבון
פודינג בננה עם קרם בורבון עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלמונים ביצה, סוכר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פודינג בננה בורבון, פודינג לחם בננה בורבון, ו פודינג לחם עם רוטב שמנת בורבון.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר. בהדרגה להקציף בחלב 3 כוסות.
חום עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח).
שלב הנותרים 1 כוס חלב וחלמונים; מערבבים עם מקצף. בהדרגה להוסיף 1 תערובת חלב חם תערובת חלמון, לטאטא כל הזמן.
מוסיפים תערובת חלמון ביצה למחבת. מביאים לרתיחה; לבשל 2 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בוניל.
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה קרח במשך 20 דקות או עד תערובת מתקררת, ערבוב מדי פעם. מכסים את פני הפודינג בניילון נצמד. מקררים 2 שעות או עד שמצוננים. Mash 2 בננות; לחתוך הנותרים 2 בננות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מערבבים בננות פרוסות חצי ג ' ינג 'ים לתוך פודינג; צ' יל 30 דקות.
מערבבים קרם 1 כפית סוכר בקערה בינונית. הכה עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס; מערבבים בורבון,אם תרצה.
כפית פודינג 2/3 כוס לכל אחד 8 כוסות קינוח; לחלק gingersnaps הנותרים בין מנות. למעלה כל מנה עם 2 כפות קצפת, 1 1/2 כפיות פקאן, ו 3/4 כפית ג ' ינג ' ר.