קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ג'ינג'ר וקוקוס מצופה שרימפס ג' מבו

ג'ינג'ר וקוקוס מצופה שרימפס ג' מבו
מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 820 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם $ 5.22 למנה נופל בתקציב שלך, שרימפס ג'ינג'ר וקוקוס מצופה ג' מבו יכול להיות עצום חלב חינם ו pescatarian מתכון לנסות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו קוקוס, עלי כוסברה, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו חסילוני מקדמיה מצופה בקוקוס צ'אטני, שרימפס מצופה קוקוס-מקדמיה-הביסים הטובים ביותר שלנו, ו שרימפס קוקוס עם רוטב ג'ינג'ר תמרינדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר טיגון עמוק או בסיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן בוטנים כדי להגיע בחצי הדרך במעלה צדי הסיר, ל-325 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
בצלחת גדולה ורדודה, מקציפים יחד את חלב הקוקוס, הביצה, הג ' ינג ' ר המגורד והקמח כדי ליצור בלילה עבה. לצלחת רדודה שנייה, מוסיפים את הקוקוס הגרוס. טובלים את הסרטנים בבלילה, ואז מגלגלים אותם ביסודיות בגזרי הקוקוס. זרוק אותם, בקבוצות, לתוך שמן בוטנים ומטגנים עד החיצוניות שלהם הם חום זהוב פריך, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מגוררקוקוס מגורר
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
להעביר אותם מן הטיגון למגש מרופד מגבות נייר ומיד עונה אותם עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
מעבירים את הסרטנים למגש הגשה ומפזרים עלי כוסברה ומיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6
מגישים אותם עם רוטב הטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
1
בסיר קטן מעל חום בינוני, לחמם את צ ' אטני מנגו על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אטני מנגוצ ' אטני מנגו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את חלב הקוקוס ומערבבים היטב לשלב. מערבבים את ההתלהבות, מיץ ליים, סוכר, קאיין, זנגביל ומלח. המשך לבשל עד המרכיבים משולבים באופן מלא הרוטב יש התחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים קצת כוסברה קצוצה ומסירים את הסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מעבירים את הרוטב לקערת הגשה ומגישים עם שרימפס ג ' ינג 'ר וקוקוס מצופה ג' מבו.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ג ' מבושרימפס ג ' מבו
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה