ג'ינג'ר ים בס מעל ירקות נבולים דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 153 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. אם יש לכם שום, יין marsala, זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ג'ינג'ר ים בס מעל ירקות נבולים, ג'ינג'ר ים בס מעל ירקות נבולים, ו ירוק נבול.
הוראות
1
חותכים 4 (12 אינץ ' מרובע חתיכות) של רדיד אלומיניום. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
עבודה עם גיליון רדיד 1 בכל פעם, למקם את יריעות רדיד על משטח העבודה.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
מניחים 1 1/2 כוסות תרד במרכז כל גיליון נייר. למעלה עם פילה בס ים.
מרכיבים שתצטרך
Seabass
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מפזרים 1 כפית זנגביל ו 1/2 כפית שום, ואז לטפטף 2 כפות של מרסלה, 2 כפיות של רוטב סויה, ו 1/2 כפית שמן שומשום על הדגים והתרד. אסוף את יריעות הנייר על הדג. מקפלים את הקצוות לסכל לצבוט בחוזקה לאטום.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מניחים את חבילות נייר על תבנית אפייה גדולה וכבדה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
אופים עד wilts התרד והדגים הוא רק מבושל דרך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
להעביר את החבילות לקערות רדודות רחבות. מגניב 5 דקות. לפתוח חבילה ולהתקפל לחשוף דגים, להיות זהיר של קיטור חם. לסחוט את מיץ הלימון על הדג.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.