ג'ינג'ר מולסה ביסקוטי
ביסקוויט ג'ינג'ר מולסה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 178 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. לכו לחנות ותביאו בורבון, מולסה, סוכר טורבינדו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 9%. נסו ביסקוויט שקדים-ג'ינג'ר, ביסקוויט לימון-ג'ינג'ר, ו ביסקוטי זנגביל כפול (מתכונים דומים).
הוראות
לקרוע בצק עוגיות לחתיכות בקערה גדולה. מערבבים הבא 5 מרכיבים עד משולב היטב.
לחץ על החלק התחתון של 1-qt משומן קלות. צלחת אפייה.
מפזרים באופן שווה עם סוכר turbinado.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב בתבנית אפייה על מתלה תיל 20 דקות.
הסר מן צלחת אפייה כדי מתלה חוט, מגניב 10 דקות יותר. הפחת את טמפרטורת התנור ל-30
חותכים עוגייה לתוך 14 (3/4 אינץ ' רחב) רצועות עם סכין משונן באמצעות תנועת ניסור עדינה.
מניחים רצועות על תבנית אפייה.
אופים ב 300 במשך 18 דקות בכל צד.
הסר מתלים תיל, ולתת מגניב 15 דקות או עד מגניב לחלוטין.
* 2 כפית. ניתן להחליף סוכר מגורען.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Pillsbury Create ' n
אופים שוקולד צ ' יפס בקירור בצק עוגיות.