ג'ינג'ר נאפ תפוחים אפויים
תפוחים אפויים Gingersnap דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם תפוחים, עוגיות gingersnap, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אגסים אפויים עם פירורי Gingersnap, סופגניות אפויות זנגביל עם ציפוי Gingersnap, ו עוגיות זנגביל אפויות רכות.
הוראות
במערבל או מעבד מזון, מערבולת gingersnaps וסוכר חום לפירורים עדינים.
עם סכין קטנה וחדה, החל מקצוות גזע, לחתוך סביב ליבות כ 3/4 של הדרך דרך תפוחים; לגרוף ליבות עם כפית, מה שהופך חלל 1 1/2 אינץ ' רחב משאיר בסיסים שלמים. הגדר תפוחים מעט בנפרד בתבנית אפייה 2 עד 3 ליטר רדודה.
כף 1 כף gingersnap תערובת לתוך כל חלל העליון עם 1/2 כף חמאה.
מפזרים תפוחים באופן שווה עם תערובת gingersnap הנותרים.
אופים בתנור רגיל או הסעה 375 עד שתפוחים רכים כאשר פירסינג, כ 45 דקות.
העברה לקערות בודדות ויוצקים 2 כפות קרם סביב כל אם תרצה בכך.