ג'ינג'ר-עוף עלום ומרק
ג'ינג'ר-עוף עלום ומרק הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 20 קלוריות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך עצמות, ג'ינג'ר בגודל רבע, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עוף עלום עם בוק צ'וי במרק ג' ינג'ר, דגים עלומים עם מרק ג'ינג'ר ושומשום, ו פלונדר עלום במרק קוקוס, ג'ינג'ר ובזיליקום.
הוראות
מביאים 3 פחיות מרק לרתיחה בסיר עם זנגביל ושום.
מוסיפים עוף, מכסים ומסירים מהאש.
בואו לשבת, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהעוף מבושל, 15 דקות.
בעזרת כף מחוררת מעבירים עוף לקערת הגשה.
מוסיפים את מרק הפחית שנותר 1 לסיר ומביאים לרתיחה.
מגישים מרק ועוף בקערות נפרדות.
הפוך קדימה: עד 1 יום. הביאו את כל המרק לרתיחה עם עוף, ואז הסירו עוף וצננו בנפרד מהמרק.