ג'ינג'ר צ' ילי פלפל סמיפרדו
המתכון ג'ינג'ר צ' ילי פלפל סמיפרדו מוכן תוך כ -4 שעות ו -20 דקות והוא בהחלט נהדר ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. אתה מקבל תוספת שמגישה 8. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 300 קלוריות. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. גשו לסופר וקנו סוכר איכותי מאוד, שמנת מתוקה, חלפיניו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 13%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו ג'ינג'ר, תאנה וחמוציות עם רוטב אוכמניות, סמיפרדו נוגט שקדים עם רוטב שוקולד מריר (סמיפרדו אל טורון), ו סטייק פלפל ג'ינג'ר עבור מתכונים דומים.
הוראות
מרפדים תבנית כיכר קטנה או תבנית אחרת בניילון נצמד ומשאירים מעט ניילון תלוי מעל הקצוות.
מערבבים ג ' לפנו, חלב מלא ו -1 / 2 כוס סוכר בסיר ומחממים עד לאידוי, תוך ערבוב לעיתים קרובות.
מסירים חלב מהאש ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מקלפים ומגרדים ג ' ינג 'ר וסוחטים את הסורג לשחרור מיץ ג' ינג ' ר. מערבבים לתערובת חלב.
מערבבים שמנת כבדה, סוכר שנותר ותמצית וניל ומקציפים לפסגות רכות. מקפלים לתערובת חלב.
מעבירים לתבנית מוכנה ומקפיאים עד להתייצבות.
הסר את סמיפרדו על ידי משיכה אחידה בקצוות מנוגדים של בטנת הניילון.
יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache
קאווה, שיראז וגרנאש הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. פואמה ברוט קאווה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
![פואמה ברוט קאווה]()
פואמה ברוט קאווה
ניחוחות תוססים של אפרסקים בשלים, אגסים ולחם קלוי עם שמץ של תבלין ממלאים את האף. החיך יבש במרקם עשיר וקרמי. שכבות הטעם כוללות קליפת תפוז ותבלינים הנמשכים בגימור אלגנטי.