ג'ינג'ר-שוקולד צ' יפס ביסקוטי
ביסקוויט ג'ינג'ר-שוקולד צ' יפס יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל קינוח שמגיש 36. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 72 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם מלח, מיניצ'יפס שוקולד למחצה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שוקולד, אגוזי לוז וביסקוטי זנגביל, שוקולד, אגוזי לוז וביסקוטי זנגביל, ו ביסקוטי שוקולד צ'יפס.
הוראות
מערבבים וניל, ביצים, ביצה לבן בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף. קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 6 המרכיבים הבאים (קמח דרך ציפורן) בקערה בינונית.
מוסיפים תערובת קמח, minichips שוקולד, וג ' ינג ' ר גבישי לתערובת ביצה; מערבבים תערובת עד היטב מעורבב. מחלקים את הבצק לשניים, ומתגלים על תבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול. צורה כל חלק של בצק לתוך גליל באורך 12 אינץ'; לשטח עד עובי 1/2 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 25 דקות.
הסר לחמניות מאפייה; לחמניות מגניב במשך 10 דקות על מתלה חוט.
חותכים כל גליל באלכסון לפרוסות 18 (1/2 אינץ').
מניחים פרוסות, חותכים צדדים למטה, על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 10 דקות. הפוך עוגיות; אופים 10 דקות נוספות (עוגיות יהיו רכות מעט במרכז אבל יתקשחו כפי שהם מגניבים).
הסר גיליון אפייה; מגניב לחלוטין על מדפי תיל.