קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

ג'ינג'ר-שוקולד צ' יפס ביסקוטי

ג'ינג'ר-שוקולד צ' יפס ביסקוטי
ביסקוויט ג'ינג'ר-שוקולד צ' יפס יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל קינוח שמגיש 36. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 72 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם מלח, מיניצ'יפס שוקולד למחצה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שוקולד, אגוזי לוז וביסקוטי זנגביל, שוקולד, אגוזי לוז וביסקוטי זנגביל, ו ביסקוטי שוקולד צ'יפס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים וניל, ביצים, ביצה לבן בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף. קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מערבבים את הקמח ואת 6 המרכיבים הבאים (קמח דרך ציפורן) בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ציפורןציפורן
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים תערובת קמח, minichips שוקולד, וג ' ינג ' ר גבישי לתערובת ביצה; מערבבים תערובת עד היטב מעורבב. מחלקים את הבצק לשניים, ומתגלים על תבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול. צורה כל חלק של בצק לתוך גליל באורך 12 אינץ'; לשטח עד עובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיני שוקולד צ ' יפסמיני שוקולד צ ' יפס
זנגביל מסוכרזנגביל מסוכר
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים ב 350 במשך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר לחמניות מאפייה; לחמניות מגניב במשך 10 דקות על מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
7
חותכים כל גליל באלכסון לפרוסות 18 (1/2 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
8
מניחים פרוסות, חותכים צדדים למטה, על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
אופים ב 350 במשך 10 דקות. הפוך עוגיות; אופים 10 דקות נוספות (עוגיות יהיו רכות מעט במרכז אבל יתקשחו כפי שהם מגניבים).
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הסר גיליון אפייה; מגניב לחלוטין על מדפי תיל.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.