ג'לי חלפיניו מ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל ג'לי Jalapeño מ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים. מתאים ל-30 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 80 קלוריות. אם יש לך חומץ סיידר, פלפל, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו הל-ריבת שזיף מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים, סלסה אפרסק לוהט מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים, ו לפת יפנית כבושה עם שיסו מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים (מתכונים דומים).
הוראות
לעבד פלפלים במעבד מזון במשך 1 דקה או עד כמעט חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
מביאים תערובת פלפל, סוכר וחומץ לרתיחה מתגלגלת בפלדת אל חלד 4 ליטר או תנור הולנדי אמייל על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. מרתיחים 3 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים במיץ לימון ופקטין, וחוזרים לרתיחה מתגלגלת. להרתיח 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום, ולתת קצף להתיישב (על 1 דקה). תרפרף ותשליך כל קצף.
כפית לתוך צנצנות שימורים נקיים או מיכלים חסיני חום אחרים, שאינם מגיבים עם מכסים.
בואו מגניב 1 שעה. כיסוי וצינה. חנות במקרר עד 3 שבועות.