קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

ג'לי מנטה קלאסי

ג'לי מנטה קלאסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל ג'לי מנטה קלאסי. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 56 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-134 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך סוכר, עלי נענע וגבעולים, מי סידן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו ג'לי מוחיטו-ליים וג' לי מנטה, סוכריית מנטה, ו מנטה תפוח ג'לי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את הסוכר ואת הפקטין יחד בקערה בינונית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
לשים עלי נענע וגבעולים בסיר גדול, כבד תחתית ולרסק אותם בעדינות עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים חומץ, מים ומי סידן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
4
מוסיפים את תערובת הסוכר-פקטין וחוזרים לרתיחה. להרתיח חזק לדקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5
יוצקים ג ' לי דרך מסננת בדולח לתוך קערה גדולה. להשליך עלי נענע.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
יוצקים ג ' לי בחזרה לסיר וחוזרים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
הסר סיר מחום. מצקת ג ' לי לתוך צנצנות חמות, מעוקרים ולעבד באמבט מים חמים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט