קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

ג'לי מפחיד מליל כל הקדושים

ג'לי מפחיד מליל כל הקדושים
ג'לי ליל כל הקדושים מפחיד דורש על 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 161 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את התבלין הזה. אם יש לך זיגוג בצינור, מרציפן, ענבים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו עוד משקה ליל כל הקדושים מפחיד: גלגל העין הייבול קוקטייל ליל כל הקדושים, מיץ מפחיד, ו בננות מפחידות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הג ' לי לקוביות עם מספריים ומניחים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הוסף 400 מ " ל מים רותחים ומערבבים ברציפות עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
רוקן את הליצ ' י, שומר את המיץ.
מרכיבים שתצטרך
3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4
שים את המיץ בקנקן מדידה לפצות עד 400 מ " ל עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
5
מוסיפים לג ' לי המומס.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
6
יוצקים כרבע של הג ' לי לתוך צלחת זכוכית ברורה ומניחים במקרר להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
7
קחו ענב ודחפו בעדינות סוכריית גומי למרכז, תוך שימוש בחור שבו היה הגבעול. ואז בעדינות לדחוף את הענבים לתוך ליצ ' י. חזור עם הענבים הנותרים וליצ ' י לעשות עיניים.
מרכיבים שתצטרך
3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ענביםענבים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
8
כדי להפוך את האצבעות המפחידות, לחלק את מרציפן לתוך 6 וצורה לתוך נקניקיות בגודל של אצבע. צינור ג ' ל אדום קטן בקצה אחד לצרף שקדים לייצג ציפורן. באמצעות סכין קטנה לסמן שלוש או ארבע שורות חצי דרך את האצבע כדי להפוך את מפרק.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
כאשר הג 'לי מוגדר, לסדר מחצית העיניים על פני השטח, להוסיף עוד ג' לי ולחזור למקרר.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10
כאשר זה יש להגדיר, לסדר את העיניים שנותרו על הריבה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
11
מניחים את האצבעות המפחידות על הצד של הקערה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
יוצקים את הג ' לי הנותרים ומניחים במקרר להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
13
מגישים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)