ג'לי מפחיד מליל כל הקדושים
ג'לי ליל כל הקדושים מפחיד דורש על 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 161 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את התבלין הזה. אם יש לך זיגוג בצינור, מרציפן, ענבים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו עוד משקה ליל כל הקדושים מפחיד: גלגל העין הייבול קוקטייל ליל כל הקדושים, מיץ מפחיד, ו בננות מפחידות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הג ' לי לקוביות עם מספריים ומניחים בקערה.
הוסף 400 מ " ל מים רותחים ומערבבים ברציפות עד מומס.
רוקן את הליצ ' י, שומר את המיץ.
שים את המיץ בקנקן מדידה לפצות עד 400 מ " ל עם מים קרים.
יוצקים כרבע של הג ' לי לתוך צלחת זכוכית ברורה ומניחים במקרר להגדיר.
קחו ענב ודחפו בעדינות סוכריית גומי למרכז, תוך שימוש בחור שבו היה הגבעול. ואז בעדינות לדחוף את הענבים לתוך ליצ ' י. חזור עם הענבים הנותרים וליצ ' י לעשות עיניים.
כדי להפוך את האצבעות המפחידות, לחלק את מרציפן לתוך 6 וצורה לתוך נקניקיות בגודל של אצבע. צינור ג ' ל אדום קטן בקצה אחד לצרף שקדים לייצג ציפורן. באמצעות סכין קטנה לסמן שלוש או ארבע שורות חצי דרך את האצבע כדי להפוך את מפרק.
כאשר הג 'לי מוגדר, לסדר מחצית העיניים על פני השטח, להוסיף עוד ג' לי ולחזור למקרר.
כאשר זה יש להגדיר, לסדר את העיניים שנותרו על הריבה.
מניחים את האצבעות המפחידות על הצד של הקערה.
יוצקים את הג ' לי הנותרים ומניחים במקרר להגדיר.