ג'לי פלפל אדום חריף
ג'לי פלפל אדום חריף דורש על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 40 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 76 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, פתיתי פלפל אדום, חומץ יין לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התבלין הזה. נסו ג'לי פלפל אדום חריף, ג'לי פלפל מתוק ומתובל, ו פלפל מתוק חריף ויניגרט ג'לי (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף צנצנות, מכסים, וגומיות בורג במי סבון חמים, ולאחר מכן לשטוף היטב. רצועות בורג יבש. שים צנצנות ריקות על מתלה בפחית מים רותחים או סיר 8-10 ליטר עמוק ולהוסיף מספיק מים חמים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה, מכוסה, ואז מרתיחים 10 דקות.
הסר canner מחום, משאיר צנצנות במים, מכוסה.
מכסים חום במים כדי לכסות על ידי 2 אינץ ' בסיר קטן עד מדחום רושם 82° (לא נותנים לרתיחה).
הסר מהחום. שמור צנצנות ומכסים שקועים במים חמים, מכוסה, עד מוכן לשימוש.
פלפלים פולסים עם פתיתי פלפל אדום במעבד מזון עד קצוץ דק. (
תערובת ימדוד על 2 1/2 כוסות.)
להקציף יחד פקטין ו 1/4 כוס סוכר בקערה קטנה.
מערבבים יחד תערובת פלפל,חומץ, חמאה, מלח, ונותר 3 כוסות סוכר בסיר כבד 5-6 ליטר. מביאים לרתיחה נמרצת על חום גבוה, ואז ממשיכים להרתיח במרץ, ערבוב מדי פעם, 5 דקות. בהדרגה להוסיף תערובת פקטין, לטאטא כל הזמן. להחזיר ג ' לי לרתיחה נמרצת, ערבוב כל הזמן, ומרתיחים, תוך ערבוב כל הזמן, 1 עד 2 דקות (תערובת יהיה להתעבות מעט).
בזהירות להסיר צנצנות ועפעפיים עם מלקחיים שימורים, ולאחר מכן לנקז צנצנות במהופך על מגבת מטבח נקייה מכסים יבשים במהירות. הפוך צנצנות ומיד מצקת ג 'לי חם לתוך צנצנות, משאיר 1/4 אינץ' של שטח בראש. (צנצנת אחרונה לא יכול להיות מלא.) להפעיל מרית פלסטיק נקי בין ג ' לי וצדדים של צנצנות כדי לחסל בועות אוויר. נגב את החישוקים של צנצנות מלאות במגבת מטבח נקייה לחה, ולאחר מכן בורג בחוזקה על מכסים עם רצועות בורג.
שים צנצנות אטומות על מתלה ב קנר או סיר ולהוסיף מספיק מים חמים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'. (אם יש לך צנצנת מלאה חלקית, לא לעבד אותו. מכסים אותו במכסה ובורג הלהקה, ואז לשמור במקרר.) מביאים לרתיחה מלאה, מכוסה, ואז מרתיחים ג ' לי, מכוסה, 15 דקות.
העברת צנצנות עם מלקחיים שימורים למשטח מצופה מגבת כדי להתקרר. צנצנות יהיה לאטום; אם אתה שומע פינג, זה אומר כי ואקום שנוצר מעל ג ' לי קירור הפך את המכסה קעור. זכור כי אתה יכול או לא יכול להיות בסביבה כדי לשמוע את הפינג. הדבר החשוב הוא לצנצנות בסופו של דבר יש מכסים קעורים. ג ' לי יהיה להתעבות כפי שהוא מתקרר.
לאחר צנצנות התקררו, 12 עד 24 שעות, לחץ על מרכז כל מכסה כדי לבדוק שזה קעור, ולאחר מכן להסיר את רצועת בורג ולנסות להרים את המכסה עם קצות האצבעות. אם אתה לא יכול, המכסה יש חותם טוב. להחליף את הלהקה בורג. שים את כל צנצנות כי לא אטום כראוי במקרר ולהשתמש בהם קודם (יחד עם צנצנת כי היה מלא רק חלקית).
* בדוק את תאריך התפוגה על הפקטין שלך כדי להבטיח רעננות.* אם אתה משתמש צנצנות עם טבעות גומי (עדיין נמכר, אבל לא אושר על ידי USDA), בצע את ההוראות של היצרן.* ג ' לי שומר בצנצנות אטומות במקום חשוך קריר 5 עד 6 חודשים.•אם אתה רוצה לעשות יותר ג ' לי, לא מתכון כפול; לעשות אצווה אחרת.