קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות100
ציון בריאות0
מגזין

ג'לי תפוחים חמוציות וטארט

ג'לי תפוחים חמוציות וטארט
חמוציות וג'לי תפוחים טארט יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 36 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 100 מנות. לכו לחנות ותרימו צבעי מאכל, חמוציות, ציפורן טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוחים אוכמניות, עוגת תפוחים-חמוציות, ו טרט חמוציות תפוח פריך.

הוראות

1
נגב צלחת אפיית זכוכית 8x8x2 אינץ ' עם מטלית לחה. צלחת קו עם לעטוף פלסטיק, לחיצה על לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
2
מניחים צלחת קטנה במקפיא.
3
מערבבים הראשון 7 מרכיבים בסיר גדול כבד; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני; מבשלים שנחשפו עד הפרי הוא רך מאוד, ערבוב לעתים קרובות, על 15 דקות. מגניב במקצת. עבודה בקבוצות, תערובת פירה בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פירותפירות
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
בלנדרבלנדר
4
העבר מחית לסיר בינוני כבד. מערבבים בפקטין וציפורן. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני, ומבשלים שנחשפו עד מחית הואעבה מאוד (כמו רסק תפוחים), ערבוב לעתים קרובות, על 50 דקות. (Gelée נעשה כאשר 1/2 כפית מחית הניח על צלחת ג ' ל מקפיא לאחר 1 דקה.)
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחיםרסק תפוחים
ציפורןציפורן
פקטיןפקטין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
להעביר מחית למנה מוכנה; החלק העליון.
6
בואו לעמוד 2 שעות בטמפרטורת החדר. כיסוי; chill gelée עד המשרד, על 3 שעות יותר.
1
נגב צלחת אפיית זכוכית 8x8x2 אינץ ' עם מטלית לחה. צלחת קו עם לעטוף פלסטיק, לחיצה על לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
2
מניחים צלחת קטנה במקפיא.
3
שלב הראשון 6 מרכיבים בסיר גדול; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל שנחשף עד הפרי הוא רך מאוד, ערבוב לעתים קרובות, על 15 דקות. מגניב במקצת. עבודה בקבוצות, תערובת פירה בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פירותפירות
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
בלנדרבלנדר
4
העבר מחית לסיר בינוני כבד. מערבבים בפקטין. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני, ומבשלים שנחשפו עד מחית הוא עבה מאוד (כמו רסק תפוחים), ערבוב לעתים קרובות, על 50 דקות. (Gelée נעשה כאשר 1/2 כפית מחית הניח על צלחת ג ' ל מקפיא לאחר 1 דקה.) מערבבים מספיק צבע מאכל כדי לקבל צבע ירוק מושך (כ 20 טיפות של ירוק ו 5 טיפות של צהוב).
מרכיבים שתצטרך
צבע מזוןצבע מזון
רסק תפוחיםרסק תפוחים
פקטיןפקטין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
להעביר מחית למנה מוכנה; החלק העליון.
6
בואו לעמוד 2 שעות בטמפרטורת החדר. כיסוי; chill gelée עד המשרד, על 3 שעות יותר.
7
הפוך את שני הג ' לי למשטח העבודה. לקלף פלסטיק.
8
חותכים לריבועים 1 אינץ'.
9
מגלגלים ריבועים בסוכר מבעבע למעיל. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
גלולגלול