קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

ג'לפנו פופרס מאידהואן....

ג'לפנו פופרס מאידהואן....
אם יש לך בערך 45 דקות כדי לבלות במטבח, ג'לפנו פופרס מאידהואן אולי יהיה מדהים ללא גלוטן וראשוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 433 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך בייקון, ארבע תפוחי אדמה גבינה, ג'לפנוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד גם הר ד ' אובר תקציב ידידותי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 37%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ג'לפייטסו פופרס, ג'לפנו פופרס, ו ג'לפנו פופרס.

הוראות

1
מכינים פירה לפי הוראות החבילה, מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2
פיצול ג ' לפנוס לאורכו והסר את הזרעים והקרום.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
3
ממלאים 2 כפות מהפירה ועוטפים בפרוסת בייקון.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
4
צולים עד שהבייקון מעט פריך
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, שיראז וגרנאש. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. פואמה קוואן יבש במיוחד עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
פואמה קאווה יבש במיוחד
פואמה קאווה יבש במיוחד
מראה ניחוחות פריכים של תפוחים ירוקים, גיר ופרחי אביב, וטעמי פירות טריים וחריפים בפה עם שמץ של מתיקות שמאוזנת היטב בחומציות.אפריטיף נהדר, יין זה משתלב גם עם מנות ראשונות וטארטים מלוחים.