זה עובד טוב כמו מתאבן זול מאוד. אם יש לך andouille ונקניק, אורז מקורי מומר של הדוד בן, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מתכון זה אופייני למטבח קייג'ון. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פשטידת רועים בהזמנה אישית של בקה, פחזניות שוקולד עם קצפת ותותים / יום הולדת שמח בקה, ו Jambalaya.
הוראות
1
הכן את הירקות והשרימפס: זה משתלם לקבל כמה שיותר עבודת הכנה נעשה מראש, במיוחד אם אתה עושה אצווה גדולה. שים לב שבקה מקבלת את השרימפס שלה טרי, לא קפוא, בקונכייה, וחתך פרפר כדי להקל על דה-shell.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2
לאחר קיצוץ כל הירקות, דה הפגזת השרימפס לוקח חבורה של זמן כי אתה רוצה לוודא כדי לקבל את כל חתיכות פגז החוצה. כשאתם מפחיתים את החסילונים, הניחו את החסילונים בקערת מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
בסיום ההפגזה, מסננים את המים מהשרימפס ומכניסים את השרימפס למקרר כדי להישאר קרים. לא תוסיפו את השרימפס לג ' מבליה עד 2 הדקות האחרונות של הכנת המנה הזאת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
רצועת קליפת לימון אחת
4
מטגנים את פרוסות הנקניק: במחבת גדולה, מטגנים את פרוסות הנקניק על חום בינוני, בקבוצות, עד מבושל דרך, על 15 דקות עבור כל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
כפי שאתה מסיים כל אצווה, לשפוך את הנקניק וכל שומן כבר שוחרר לתוך סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
גודל הקומקום תלוי בכמה ג ' מבליה אתה מכין. עבור אצווה זה, הייתי משתמש stockpot 8 Qt.
מוסיפים טימין, טבסקו, אורגנו, פלפל קאיין, סוכר. בישול איטי על חום בינוני הוספת מיץ עגבניות ומניות לפי הצורך, כמו האורז סופג את הנוזל בסיר. אתה לא רוצה שזה יתייבש, ואתה גם לא רוצה שזה יהיה נוזלי מדי.
בשלב זה, מערבבים לעתים קרובות כדי לוודא ששום דבר לא נדבק לתחתית. יש הטמפרטורה להיות רק חריץ מתחת רתיחה. אם זה מתחיל לרתוח, להנמיך את החום, או להוסיף מים. מבשלים לאט במשך שעה כמו האורז סופג את הנוזל.
התאם תבלינים: בעוד jambalaya הוא בישול, טעם לעתים קרובות ולהתאים תבלינים. בקה אוהבת את הג ' מבליה שלה די שווה, היא אומרת, "אם אתה לא מזיע, זה לא חם מספיק!"היא מוסיפה תיבול קריאולי של טוני Chachere להעלות את החום.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
16
להוסיף לפי הטעם.
17
כאשר האורז ספג לחות רבה ככל שהוא יהיה, לקפל לאט שרימפס.
Jambalaya ניתן לזווג עם אלברינו, יין רוזה, ו סוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. Doelas Rias Baixas Albarino עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.