קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

ג'מבליה של בקה

ג'מבליה של בקה
זה עובד טוב כמו מתאבן זול מאוד. אם יש לך andouille ונקניק, אורז מקורי מומר של הדוד בן, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מתכון זה אופייני למטבח קייג'ון. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פשטידת רועים בהזמנה אישית של בקה, פחזניות שוקולד עם קצפת ותותים / יום הולדת שמח בקה, ו Jambalaya.

הוראות

1
הכן את הירקות והשרימפס: זה משתלם לקבל כמה שיותר עבודת הכנה נעשה מראש, במיוחד אם אתה עושה אצווה גדולה. שים לב שבקה מקבלת את השרימפס שלה טרי, לא קפוא, בקונכייה, וחתך פרפר כדי להקל על דה-shell.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2
לאחר קיצוץ כל הירקות, דה הפגזת השרימפס לוקח חבורה של זמן כי אתה רוצה לוודא כדי לקבל את כל חתיכות פגז החוצה. כשאתם מפחיתים את החסילונים, הניחו את החסילונים בקערת מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בסיום ההפגזה, מסננים את המים מהשרימפס ומכניסים את השרימפס למקרר כדי להישאר קרים. לא תוסיפו את השרימפס לג ' מבליה עד 2 הדקות האחרונות של הכנת המנה הזאת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מטגנים את פרוסות הנקניק: במחבת גדולה, מטגנים את פרוסות הנקניק על חום בינוני, בקבוצות, עד מבושל דרך, על 15 דקות עבור כל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
כפי שאתה מסיים כל אצווה, לשפוך את הנקניק וכל שומן כבר שוחרר לתוך סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
גודל הקומקום תלוי בכמה ג ' מבליה אתה מכין. עבור אצווה זה, הייתי משתמש stockpot 8 Qt.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
הוסף של טוני Chachere, מים, אורז, מרק עוף, בצל, פלפלים, סלרי: 
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
8
הוסף תערובת ארוחת ערב קריאולית Jambalaya של טוני Chachere, ו 2 1/4 כוסות מים עבור כל 8 תיבת עוז בשימוש.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
9
מוסיפים את אורז התבואה הארוך של דוד בן ו-2 1/4 כוסות של מרק עוף לכל כוס אורז בשימוש.
מרכיבים שתצטרך
אורז גרגר ארוךאורז גרגר ארוך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
10
מוסיפים בצל, פלפלים וסלרי. לאט להביא תערובת לרתיחה, על חום בינוני. זה בישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
11
אתה רוצה את זה על בינוני כדי למנוע את jambalaya להישרף. בעוד jambalaya הוא בישול, מערבבים אותו מדי פעם כדי לוודא ששום דבר לא נדבק לתחתית.
12
מוסיפים עלי דפנה, שום, עגבניות שלמות( מיץ מילואים), עגבניות חתוכות לקוביות, רוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
13
מוסיפים טימין, טבסקו, אורגנו, פלפל קאיין, סוכר. בישול איטי על חום בינוני הוספת מיץ עגבניות ומניות לפי הצורך, כמו האורז סופג את הנוזל בסיר. אתה לא רוצה שזה יתייבש, ואתה גם לא רוצה שזה יהיה נוזלי מדי.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
בשלב זה, מערבבים לעתים קרובות כדי לוודא ששום דבר לא נדבק לתחתית. יש הטמפרטורה להיות רק חריץ מתחת רתיחה. אם זה מתחיל לרתוח, להנמיך את החום, או להוסיף מים. מבשלים לאט במשך שעה כמו האורז סופג את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
15
התאם תבלינים: בעוד jambalaya הוא בישול, טעם לעתים קרובות ולהתאים תבלינים. בקה אוהבת את הג ' מבליה שלה די שווה, היא אומרת, "אם אתה לא מזיע, זה לא חם מספיק!"היא מוסיפה תיבול קריאולי של טוני Chachere להעלות את החום.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
16
להוסיף לפי הטעם.
17
כאשר האורז ספג לחות רבה ככל שהוא יהיה, לקפל לאט שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
18
הוסף מיץ לימון (1/2 לימון עבור כל lb של שרימפס). מכסים ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
19
הסר מהחום וסיימת.

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרAndouille ונקניק מעושן, פרוס 1/4 אינץ ' עבהAndouille ונקניק מעושן, פרוס 1/4 אינץ ' עבה5321 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיםמים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז הדגנים הארוך המקורי שהומר הדוד בןאורז הדגנים הארוך המקורי שהומר הדוד בן5321 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף (תוצרת בית הוא הטוב ביותר)מרק עוף (תוצרת בית הוא הטוב ביותר)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל-שילוב של בצל צהוב, אדום וירוק (כולל צמרות), הכל קצוץבצל-שילוב של בצל צהוב, אדום וירוק (כולל צמרות), הכל קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפלים - תערובת של צהוב, אדום וירוק, הכל קצוץפלפלים - תערובת של צהוב, אדום וירוק, הכל קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלרי, קצוץסלרי, קצוץ1השארBay-2 (ודא שהם טריים וחזקים, אם לא, הוסף עוד)Bay-2 (ודא שהם טריים וחזקים, אם לא, הוסף עוד)11 כף אורגנו מיובששום, טחון-1 כף ערמהשום, טחון-1 כף ערמה0עגבניות מבושלות שלמות פחית 32-עוז, לשבור את העגבניות עם האצבעות שלך כפי שהם הולכים, להזמין את מיץ עגבניות להוסיף במידת הצורךעגבניות מבושלות שלמות פחית 32-עוז, לשבור את העגבניות עם האצבעות שלך כפי שהם הולכים, להזמין את מיץ עגבניות להוסיף במידת הצורך0עגבניות חתוכות לקוביות פחית 14-עוזעגבניות חתוכות לקוביות פחית 14-עוז0רוטב עגבניות פחית 8-עוזרוטב עגבניות פחית 8-עוז1אוראו ממולאים כפוליםטימין מיובשטימין מיובש1עבור כל אחד.רוטב טבסקו - כמה סוכריותרוטב טבסקו - כמה סוכריות1אוראו ממולאים כפוליםאורגנואורגנו1חתיכות טופי הית' ברפלפל קאייןפלפל קאיין1צביטהסוכרסוכר1עבור כל אחד.תיבול קריאולי של טוני Chachere-לפי הטעםתיבול קריאולי של טוני Chachere-לפי הטעם1שרימפס טרי, פגז, אבל לחתוך כדי להקל על הסרת פגז 1/2 עד 2 ק שרימפס טרי, פגז, אבל לחתוך כדי להקל על הסרת פגז 1/2 עד 2 ק " ג (להסיר פגזים ולאחסן שרימפס במי קרח תוך הפגזה.)1מיץ לימון-מיץ של חצי לימון עבור כל lb של שרימפסמיץ לימון-מיץ של חצי לימון עבור כל lb של שרימפס11 כוס מי פסטהתערובת ארוחת ערב קריאולית Jambalaya של טוני Chachere-אחד 8-עוזתערובת ארוחת ערב קריאולית Jambalaya של טוני Chachere-אחד 8-עוז

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

Jambalaya ניתן לזווג עם אלברינו, יין רוזה, ו סוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. Doelas Rias Baixas Albarino עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
Doelas Rias Baixas Albarino
Doelas Rias Baixas Albarino
פריך, נקי וטרי! פרי ארומטי המתבסס על חומציות מאוזנת היטב. החיך מציע הערות של פירות הדר ואבן, עשבי תיבול ומגע מינרלי נעים על הגימור. מורכב, מרענן ובנוי לאוכל.