קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

ג'מייקני Jerk Pit Chicken (סגנון חצר אחורית)

ג'מייקני Jerk Pit Chicken (סגנון חצר אחורית)
מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא בירה, מיץ תפוזים, חרדל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו תבשיל בשר ג'מייקני בסגנון ג' מייקני, Rasa מלזיה עוף בחצר האחורית אידיוט, ו ג'מייקני עוף אידיוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים עבור הדבק יחד בבלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים לתוך קערה ומכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בוא נשב 24 שעות.
4
באמצעות גריל בחצר האחורית, להתחיל פחם שלך עם ארובה פחם (לעולם לא להשתמש נוזל מצית). כאשר כל הגחלים מכוסים באפר אפור בסדר, לזרוק אותם על צד אחד של הגריל שלך. באמצעות מקל או מרית לדחוף את כל הגחלים לתוך ערימה. שים באח שלך על הגריל.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
1
פתח את הבירה ושופכים כרבע מהבירה מכל פחית. ממש לשפשף את חללי העוף ואת החיצוני של התרנגולות עם הדבק אידיוט. בזהירות לשים כל פחית בירה לתוך חלל של התרנגולות, להביא את הרגליים סביב פחית מסבך יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
שים את התרנגולות בצד השני של האש. לפעמים ייתכן שיהיה עליך לשים לבנה או סלע על החלק האחורי של העוף כדי לשמור אותו יציב וזקוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
שים את המכסה על הגריל ולוודא חורי האוורור הם ישירות מעל העוף כדי לספק ניסוח הולם של חום ועשן על הציפור. תשאיר את חורי האוורור פתוחים עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
לבשל תרנגולות במשך 4 עד 5 שעות בטמפרטורה של 225 מעלות F. אתה רוצה לסובב את הציפורים רבע לפנות כל שעה ולהוסיף גחלים, בעת הצורך, כדי לשמור על הטמפרטורה. היזהר לא להוסיף גחלים רבים מדי בבת אחת בעת ניסיון להביא את הטמפרטורה שלך בחזרה. אתה עלול לקבל את זה חם מדי ויהיה קשה להביא אותו בחזרה למטה. פתח את המכסה רק כאשר אתה צריך לבדוק את הטמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
5
הסר את התרנגולות מן הגריל ולהניח בצד במשך 10 דקות. זרוק את פחיות הבירה ומקרר את העוף עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות