מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא בירה, מיץ תפוזים, חרדל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו תבשיל בשר ג'מייקני בסגנון ג' מייקני, Rasa מלזיה עוף בחצר האחורית אידיוט, ו ג'מייקני עוף אידיוט (מתכונים דומים).
באמצעות גריל בחצר האחורית, להתחיל פחם שלך עם ארובה פחם (לעולם לא להשתמש נוזל מצית). כאשר כל הגחלים מכוסים באפר אפור בסדר, לזרוק אותם על צד אחד של הגריל שלך. באמצעות מקל או מרית לדחוף את כל הגחלים לתוך ערימה. שים באח שלך על הגריל.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פתיתי ירקות
1
פתח את הבירה ושופכים כרבע מהבירה מכל פחית. ממש לשפשף את חללי העוף ואת החיצוני של התרנגולות עם הדבק אידיוט. בזהירות לשים כל פחית בירה לתוך חלל של התרנגולות, להביא את הרגליים סביב פחית מסבך יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 פאונד חוואר קצוץ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
שים את התרנגולות בצד השני של האש. לפעמים ייתכן שיהיה עליך לשים לבנה או סלע על החלק האחורי של העוף כדי לשמור אותו יציב וזקוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
שים את המכסה על הגריל ולוודא חורי האוורור הם ישירות מעל העוף כדי לספק ניסוח הולם של חום ועשן על הציפור. תשאיר את חורי האוורור פתוחים עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
4
לבשל תרנגולות במשך 4 עד 5 שעות בטמפרטורה של 225 מעלות F. אתה רוצה לסובב את הציפורים רבע לפנות כל שעה ולהוסיף גחלים, בעת הצורך, כדי לשמור על הטמפרטורה. היזהר לא להוסיף גחלים רבים מדי בבת אחת בעת ניסיון להביא את הטמפרטורה שלך בחזרה. אתה עלול לקבל את זה חם מדי ויהיה קשה להביא אותו בחזרה למטה. פתח את המכסה רק כאשר אתה צריך לבדוק את הטמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
5
הסר את התרנגולות מן הגריל ולהניח בצד במשך 10 דקות. זרוק את פחיות הבירה ומקרר את העוף עד מוכן לשרת.