גאלט פטל-אגוזים
גאלט פטל-אגוזי לוז עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 557 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ריבת פטל, מיץ ליים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו גאלט אגוזי לוז דובדבן, Blackberry And Hazelnut Galette, ו קיץ ברי-And-אגוזי לוז גאלט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. אגוזי לוז תהליך, מלח, ו 1 1/4 כוסות קמח בתהליכת מזון אגוזים הם מאוד דק הקרקע; להעביר לקערה בינונית ולהניח בצד.
לעבד חמאה וסוכר במזוןמעבד עד חלקה.
מוסיפים חלמונים וחלמון ביצה רק כדי לשלב.
הוסף תערובת אגוזי לוז שמורה ודופק רק עד מעורבב. לקט לכדור, להשתטח לתוך דיסק, לעטוף inplastic. צמרמורת לפחות 2 שעות. לעשות קדימה: הבצק יכול להתבצע 1 יום קדימה. תמשיך לעבוד.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני מתגלגל החוצה.
מערבבים ריבה, גרידת ליים, ומיץ ליים בקערה asmall להתמזג; להפריש.
מרדדים בצק על גיליון נייר flouredparchiling כדי 14 "עגול about1 / 8" עבה, לאבק בצק עם קמח כפי שנדרש כדי למנוע דבק.
מורחים תערובת ריבה overdough, עוזב 1 1/2" גבול.
מברשת beatenegg על גבול הבצק. באמצעות נייר parchmentpaper כסיוע, לקפל את הגבול של בצק overjam, צובט יחד כל סדקים בבצק.שקופית נייר קלף עם ontoa גאלט גיליון אפייה.
מברשת העליון של הבצק עםביצה מתוקה; מפזרים סוכר גלם.
אופים גאלט, מסתובב באמצע, עד הקרום הוא חום זהוב עמוק, 30-40minutes. הפעל מרית אופסט גדול או סכין טארט ונייר לשחרר tartfrom כל ריבה שאולי מבעבע החוצה.
בואו להתקרר לחלוטין על מחבת על חוט rack.DO קדימה: גאלט יכול להתבצע 3 ימים קדימה.שמור רופף מכוסה בטמפרטורת החדר.
חותכים לפרוסות ומגישים עם גלידה, אם תרצה.