קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

גאלט שזיפים

גאלט שזיפים
פלאם גאלט הוא טבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ארמניאק, בצק מאפה, קרם פראש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. מתכונים דומים: גאלט שזיפים, גאלט שזיפים, ו גאלט שזיפים.

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 191°. קו גדול (17 - על ידי 12 אינץ') תבנית אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות לסיבוב 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
העברה לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מערבבים יחד קמח סולת ו 2 כפות סוכר מגורען להתפשט באופן שווה על פני הבצק, משאיר גבול 1 אינץ'. מסדרים שזיפים, צד העור למטה, בשכבה 1 על גבי תערובת סוכר, ואז מפזרים שזיפים עם 3 כפות סוכר מגורען. מקפלים בקצה הבצק כדי לכסות את השפה החיצונית של שזיפים, קפלים בצק לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
קמח סולתקמח סולת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
5
אופים גאלט, מכוסה באופן רופף עם גיליון נייר, 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
הסר רדיד ואופים עד פרי רך ומיצים מבעבעים, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מעבירים את גאלט על תבנית אפייה למדף ומיד מברישים מיצים חמים על שזיפים באמצעות מברשת מאפה. אבק גאלט חם עם ממתקים סוכר (סוכר יימס ולעזור גלט זיגוג). קריר לחום או בטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מברשת מאפהמברשת מאפה
8
בעוד גאלט מתקררת, מערבבים יחד קרם פראש, ארמניאק (אם משתמשים), ונשארו 3 כפות סוכר מגורען בקערה עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ארמניאקארמניאק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מגישים גאלט עם קרם ארמניאק.
מרכיבים שתצטרך
ארמניאקארמניאק
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל