קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גאלט תאנה טרייה

גאלט תאנה טרייה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גאלט תאנה טרי. מנה אחת מכילה 252 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חלמון ביצה, סוכר מגורען, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: גאלט תאנה טרייה, גאלט דובדבן טרי, ו גלט תפוחים טרי.

הוראות

1
מניחים כוס מים בכוס מדידה ומוסיפים קוביית קרח; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קוביות קרחקוביות קרח
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
2
שלב את 2 כוסות קמח, 2 כפות של הסוכר, ואת המלח בקערה של מעבד מזון; דופק להתמזג. בהדרגה להוסיף את החמאה, פועם כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
3
מוסיפים את התקצור והדופק רק עד שהחמאה והקיצור יצרו פירורים עדינים והם מופצים באופן שווה. עם המנוע פועל, לטפטף את מי הקרח, 1 כף בכל פעם, דרך צינור ההזנה, פועם עד התערובת הוא dampened ומתאחד בקלות. (ייתכן שלא תצטרך את כל המים.)
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חמאהחמאה
מיםמים
4
להפוך את המאפה החוצה על פיסת נייר אלומיניום, ועם ידיים מקומטות לאסוף אותו לכדור. לשטח אותו כדי ליצור צורה דיסק, לעטוף אותו בנייר כסף, להכניס למקרר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
כאשר אתה מוכן לאפות את galette, מחממים את התנור ל 204°. קלות חמאה גיליון עוגיות גדול.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
שלב את 3 כפות קמח ואת הנותרים 2 כפות סוכר בקערה גדולה; מערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מוסיף את התאנים; לזרוק בקלילות כדי לצפות אותם עם תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
תאניםתאנים
8
מגלגלים את המאפה הצונן החוצה על בד מאפה מקורנן קלות, באמצעות מערוך מכוסה בגרב מקורנן קל, כדי ליצור סיבוב על 14 אינץ ' בקוטר. באמצעות בד מאפה, בזהירות להפוך את הבצק על גיליון העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מערוךמערוך
9
כפית את מילוי התאנה על מרכז המאפה, להפיץ אותו 3 סנטימטרים מהקצוות. מקפלים את הקצוות של המאפה פנימה ושוב את המילוי, משאיר חלק של פירות חשופים במרכז. מברשת קלות את המאפה עם תערובת הביצה, ומפזרים אותו קלות עם סוכר האופים.
מרכיבים שתצטרך
פירותפירות
סוכרסוכר
ביצהביצה
תאניםתאנים
10
אופים במשך 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177° ואופים עד הקרום הוא זהוב ואת המילוי חם תוסס, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מניחים את גיליון העוגיות על מתלה תיל ולאפשר להתקרר במשך 20 דקות. לאחר מכן החלק את galette את גיליון העוגיות על מתלה חוט לסיים קירור.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
12
אם לא השתמשת בסוכר האופים, מפזרים סוכר מסונן קלות על גאלט רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
סוכרסוכר
13
מאמר var
14
Type_27_data = {};
15
מאמר
16
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;