גארליקי ברוקולי רב, מוצרלה טרייה, וכריך עגבניות ריבה מקוטי של
גארליקי ברוקולי ראבה, מוצרלה טרייה, וסנדוויץ 'ריבת עגבניות מ "קאטי' ס " עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 74 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 1645 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 194 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך גבינת פרובולונה, מיץ לימון, מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו בשר חזיר צלוי עם ברוקולי פרובולון מקוטי, חציל בגריל, ברוקולי ראבה, וכריך מוצרלה, ו Garlicky Brocccoli Rabe (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים עגבניות, מיץ לימון, זנגביל, סוכר, כמון, פלפל שחור, פתיתי פלפל, ומלח בסיר רוטב כבד בינוני ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד מבעבע. להפחית את החום נמוך ומבשלים בעדינות, ערבוב מדי פעם, עד התערובת סמיכה וסירופית, על 1 שעה. לקרר את הריבה, העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
לאספסוף הברוקולי: להביא גלון של מים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים ברוקולי rabe ו 2 כפות מלח. לבשל, ערבוב כל הזמן עד שהמים חוזרים לרתיחה, על 1 דקה.
להעביר ברוקולי קערה של מי קרח ולתת לשבת 2 דקות.
מסננים היטב טווה סלט וחותכים לחתיכות 1 אינץ'.
מוסיפים שום, פתיתי פלפל, ושמן זית למחבת קטנה וחום על אש נמוכה עד השום הוא רוחש, על 5 דקות.
יוצקים שמן שום על ברוקולי rabe ולזרוק לשלב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומערבבים בגבינה.
מורחים כמה כפות עגבניות ריבה על הצד העליון של לחמניות.
מורחים ברוקולי rabe בצד התחתון העליון עם מוצרלה. מתבלים במלח וטפטוף בשמן זית. סגור כריכים וטוסט על מכבש פניני או במחבת גדולה משוקלל עם תנור הולנדי עד פריך ונמס.