גבינה בגריל איטלקי-N-Tomato
הכנת המנה לוקחת כ 12 דקות. אם יש לכם עלי בזיליקום, עגבניות, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: גבינה בגריל איטלקי-N-Tomato, גבינה בגריל עגבניות ירוקות (והסוד לגבינה בגריל מושלמת), ו שרימפס בגריל עם רוטב עגבניות איטלקי.
הוראות
מחממים מחבת גריל על חום בינוני עד בינוני.
מחממים שמן ושום בסיר קטן על אש נמוכה.
מברשת 4 פרוסות של הלחם עם שמן שום בצד 1.
מניחים בצד שמן שום למטה על הגריל. למעלה עם גבינה פרוסה, עגבניות ובזיליקום.
מניחים פרוסת לחם נוספת על גבי כל כריך.
כריכי מברשת עם שמן שום. כריכי עיתונות עם מחבת כבדה או לבנה מכוסה בנייר כסף. כריכי טוסט משני הצדדים להמיס גבינה.