גבינה טרייה תוצרת בית
גבינה טרייה תוצרת בית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 580 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, מלח, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 93% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: גבינה תוצרת בית חקלאי טרי, כריכי ארוחת בוקר תוצרת בית עם נקניק מייפל תוצרת בית, ביצה וגבינה, ו צ'וריסו טרי תוצרת בית.
הוראות
יוצקים את החלב לסיר גדול, וחום עד שהטמפרטורה מגיעה ל -195 מעלות F (90 מעלות C), או כמעט רותחים. מערבבים כל הזמן כדי למנוע חריכה על החלק התחתון של הסיר. כאשר החלב מגיע לטמפרטורה, להסיר מהחום, ומערבבים בחומץ.
קו מסננת עם cheesecloth, ולהגדיר מעל הכיור או סיר גדול או קערה. החלב צריך להפריד לחלק מוצק לבן, ונוזל צהבהב (מי גבינה). מערבבים את המלח לתוך החלב, ואז לשפוך דרך מסננת בד מצופה.
בואו curds להמשיך לנקז במסננת במשך 1 שעה. זרוק את המי גבינה.
לאחר הגבינה סיימה ניקוז, לטפוח לתוך כדור, ולהסיר מן בד הגבינה. לעטוף פלסטיק ולאחסן במקרר עד מוכן לשימוש. גבינה טרייה בדרך כלל תימשך כשבוע.