קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

גבינה כחולה ו Wellingtons בקר קרס עם עגבניות צלויות, תפוחי אדמה שמיר פטרוזיליה ו Broccolini ספירס

גבינה כחולה ו Wellingtons בקר קרס עם עגבניות צלויות, תפוחי אדמה שמיר פטרוזיליה ו Broccolini ספירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל גבינה כחולה ו Wellingtons בקר קרס עם עגבניות צלויות, תפוחי אדמה שמיר פטרוזיליה ו Broccolini חניתות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 755 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן כל אחד. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם גבינה לקבל יבש שיתפורר בקלות, מעובד לפירורים, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו רוסטביף וחניתות גבינה כחולות, גבינה כחולה ועגבניות צלויות בייקון, ו פירה עם גבינה כחולה ופטרוזיליה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 425 מעלות F. מחממים מחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
שים את תפוחי האדמה בסיר רוטב ולכסות במים. מביאים לרתיחה על חום בינוני, מלח את המים ומבשלים את תפוחי האדמה עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
בינתיים, ללטף את הבשר יבש מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
טפטוף קצת שמן למחבת בינונית ולנגב אותו עם מגבת נייר מקופלת.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוסיפים את הבשר וחום על חום בינוני, עד שהוא הופך חום אדמדם עמוק, כ 3 דקות. להפוך את הבשר וחום במשך כ 2 דקות יותר. כבה את החום, ולאחר מכן להסיר את הבשר לצלחת ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
מפזרים קמח על משטח העבודה ולגלגל את הבצק קצת, ולאחר מכן לחתוך 4 חתיכות. ערימה קטנה גרגיר הנחלים על כל פיסת בצק, העליון עם מתפורר של גבינה וכמה בשר. לעטוף את הבצק סביב המילוי לחתוך פורקן קטן בחלק העליון של כל חבילה. מכסים גיליון אפייה עם קלף, מסדרים את החבילות על תבנית האפייה ומברישים אותם עם שטיפת הביצים, באמצעות מברשת מאפה.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מברשת מאפהמברשת מאפה
8
אופים עד זהב עמוק, כ -12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר את תבנית האפייה מהתנור ותן לחבילות לנוח.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
בעוד החבילות אופות, להביא כמה סנטימטרים של מים, במחבת צדדית עמוקה, לרתיחה מעל חום בינוני broccolini.
מרכיבים שתצטרך
BroccoliniBroccolini
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
11
שים את המטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
12
מסדרים את העגבניות על תבנית אפייה קטנה ומתבלים אותן במלח ופלפל, לפי הטעם. לזרוק את פירורי קרוטון עם חצי פטרוזיליה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קרוטוניםקרוטונים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מפזרים את הפירורים על עגבניות טפטוף עם כף שמן זית כתית. כאשר המטגן חם, לשים את העגבניות במרכז התנור לצלות עד מבעבע ואת הפירורים הם חומים, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
מלח את המים הרותחים ולהוסיף broccolini חניתות. מבשלים 3 עד 4 דקות, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
BroccoliniBroccolini
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
15
מסננים תפוחי אדמה ומחזירים אותם לסיר החם עם החמאה, השמיר והפטרוזיליה הנותרת. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, וזורקים כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
16
מגישים כל חבילת בשר על צלחות עם חצי עגבניות צלוי, כמה תפוחי אדמה וכמה חניתות של broccolini.
מרכיבים שתצטרך
BroccoliniBroccolini
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות