גבינה כחולה ותפוחי אדמה צ'דר מוקרמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גבינה כחולה תפוחי אדמה צ'דר גראטן. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך בצל, גבינה, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: מוקרם תפוחי אדמה גבינה כחולה, מוקרם תפוחי אדמה גבינה כחולה, ו תפוחי אדמה & רוטבגה גראטן עם גבינה כחולה.
הוראות
להמיס מרגרינה בסיר כבד על אש נמוכה; להוסיף קמח, ערבוב עד חלקה. לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להוסיף שמנת וחלב; לבשל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד תערובת מעובה מבעבע. מערבבים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מפזרים גבינה כחולה ושום בתבנית אפייה משומנת קלות 13 x 9 - x 2 אינץ'. מסדרים חצי טבעות בצל על גבינה כחולה ושום; למעלה עם חצי פרוסות תפוחי אדמה. מסדרים לבבות ארטישוק על פרוסות תפוחי אדמה.
יוצקים חצי תערובת רוטב על לבבות ארטישוק. חזור על שכבות עם בצל שנותר, פרוסות תפוחי אדמה, ותערובת רוטב.
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 1 שעה.
מפזרים באופן שווה עם גבינת צ ' דר.
אופים, חשוף, 15 דקות נוספות או עד תפוחי אדמה הוא מכרז.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.