שניצל בקר
שניצל בקר דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 807 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש סטייקים דקה, קמח, פפריקה, ושמן זית. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. וזה מצוין. מתכונים דומים: שניצל עגל, שניצל חזיר, ו שניצל חזיר.
הוראות
למתוח פיסת סרט נצמדות על קרש חיתוך, להניח את הסטייקים על גבי זה, ואז לשים חתיכה אחרת של סרט נצמדות על גבי. השתמש מערוך כדי לנגח את הסטייקים עד שהם באמת שטוחים ורזים.
מערבבים את הקמח והפפריקה עם קצת מלח ופלפל על צלחת.
שים את הביצה ואת פירורי הלחם על שתי צלחות יותר, ואז לטבול את הסטייקים לתוך הקמח הראשון, אז הביצה, אז פירורי הלחם.
מחממים 1 כפית חמאה ו -1 כפית שמן במחבת גדולה, ואז מבשלים אחד השניצלים במשך כ -1 דקות בכל צד עד פירורי הלחם הם זהובים ופריכים. חזור על שלב 3 עבור השניצלים האחרים.
מגישים עם טריזי לימון, סלט וסלט כרוב, אם אתה רוצה.