קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

גבינה מצה בלינצ'ס עם אספרגוס ושמיר

גבינה מצה בלינצ'ס עם אספרגוס ושמיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל גבינה מצה בלינצ'ס עם אספרגוס שמיר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 935 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אספרגוס, שמיר, שמן צמחי בתוספת נוספת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלרי ומרק גזר לבן עם בצל ירוק-כדורי מצות שמיר, בלינצ'ס גבינה, ו בלינצ'ס גבינה.

הוראות

1
מערבבים חלב, ארוחה מצה, ביצים, שמן ומלח בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
תן לבלילה לעמוד 30 דקות.
3
מערבבים הבלילה לפני השימוש. מברשת קלה מחבת nonstick 10 אינץ ' עם שמן וחום על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. מחזיק מחבת את החום, יוצקים ב 1/3 גביע הבלילה, מיד הטיה וסיבוב מחבת לתחתית המעיל. (אם הבלילה סטים לפני מחבת מצופה, להפחית את החום מעט קרפ הבא.) לחזור מחבת כדי לחמם לבשל קרפ עד העליון מוגדר קצה ותחתון הם זהב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר מחבת מחום ולשחרר קצה קרפ עם מרית גמישה חסינת חום. הפוך במהירות מחבת על צלחת כדי לשחרר קרפ. הפוך 11 קרפים יותר באותו אופן, צחצוח מחבת קלות עם שמן עבור כל וערימה קרפים על צלחת כמו מבושל.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
לבשל אספרגוס בסיר 4-5 ליטר רחב של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד רק במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
להעביר אספרגוס עם כפית מחוררת ללוח חיתוך כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
חותכים ושומרים טיפים, ואז קוצצים דק גבעולים.
4
מערבבים יחד גבינת קוטג', גבעולים קצוצים, שמיר, ביצה, פלפל, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
שמירשמיר
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
1
שים 1 קרפ, צד חיוור למעלה, על משטח עבודה ולהפיץ 1/3 כוס של מילוי בקו אופקי ממש מתחת למרכז קרפ, משאיר גבול 3/4 אינץ ' בכל קצה. מקפלים בצדדים של קרפ על הקצוות של המילוי, ולאחר מכן, החל בתחתית, להפשיל כדי לסגור את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2
העברה, צד התפר למטה, לתבנית אפייה רדודה 15 על 10 אינץ ' עם חמאה קלה. למלא ולהעביר הנותרים 11 קרפים באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
אופים בלינצ ' ס, מכוסה בנייר כסף, עד מילוי חם, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
מחממים חמאה במחבת של 10 עד 12 אינץ ' מעל חום מתון עד שהקצף שוכך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים בצל ירוק ומבשלים, ערבוב, עד מכרז, על 5 דקות. מערבבים בקצות אספרגוס, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב, עד אספרגוס מחומם דרך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
הסר מהחום ומערבבים בשמיר. ציפוי כפית על בלינצ ' ס.
מרכיבים שתצטרך
שמירשמיר