גבינה מצה בלינצ'ס עם אספרגוס ושמיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל גבינה מצה בלינצ'ס עם אספרגוס שמיר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 935 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אספרגוס, שמיר, שמן צמחי בתוספת נוספת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלרי ומרק גזר לבן עם בצל ירוק-כדורי מצות שמיר, בלינצ'ס גבינה, ו בלינצ'ס גבינה.
הוראות
מערבבים חלב, ארוחה מצה, ביצים, שמן ומלח בבלנדר עד חלקה.
מערבבים הבלילה לפני השימוש. מברשת קלה מחבת nonstick 10 אינץ ' עם שמן וחום על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. מחזיק מחבת את החום, יוצקים ב 1/3 גביע הבלילה, מיד הטיה וסיבוב מחבת לתחתית המעיל. (אם הבלילה סטים לפני מחבת מצופה, להפחית את החום מעט קרפ הבא.) לחזור מחבת כדי לחמם לבשל קרפ עד העליון מוגדר קצה ותחתון הם זהב, על 1 דקה.
הסר מחבת מחום ולשחרר קצה קרפ עם מרית גמישה חסינת חום. הפוך במהירות מחבת על צלחת כדי לשחרר קרפ. הפוך 11 קרפים יותר באותו אופן, צחצוח מחבת קלות עם שמן עבור כל וערימה קרפים על צלחת כמו מבושל.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
לבשל אספרגוס בסיר 4-5 ליטר רחב של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד רק במכרז, על 5 דקות.
להעביר אספרגוס עם כפית מחוררת ללוח חיתוך כדי להתקרר.
חותכים ושומרים טיפים, ואז קוצצים דק גבעולים.
מערבבים יחד גבינת קוטג', גבעולים קצוצים, שמיר, ביצה, פלפל, ומלח.
שים 1 קרפ, צד חיוור למעלה, על משטח עבודה ולהפיץ 1/3 כוס של מילוי בקו אופקי ממש מתחת למרכז קרפ, משאיר גבול 3/4 אינץ ' בכל קצה. מקפלים בצדדים של קרפ על הקצוות של המילוי, ולאחר מכן, החל בתחתית, להפשיל כדי לסגור את המילוי.
העברה, צד התפר למטה, לתבנית אפייה רדודה 15 על 10 אינץ ' עם חמאה קלה. למלא ולהעביר הנותרים 11 קרפים באותו אופן.
אופים בלינצ ' ס, מכוסה בנייר כסף, עד מילוי חם, 30 עד 35 דקות.
מחממים חמאה במחבת של 10 עד 12 אינץ ' מעל חום מתון עד שהקצף שוכך.
מוסיפים בצל ירוק ומבשלים, ערבוב, עד מכרז, על 5 דקות. מערבבים בקצות אספרגוס, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב, עד אספרגוס מחומם דרך, 1 עד 2 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בשמיר. ציפוי כפית על בלינצ ' ס.