קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

פניס שום ירוק

פניס שום ירוק
זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פניס שום ירוק, Chez Panisse Gingersnaps, ו Chez Panisse עוגת שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו חצי תבנית גיליון (13 על 18 על 1 אינץ ' פאן) עם נייר קלף משומן.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבתמחבת
2
פיצול השום לאורכו ולשטוף בזהירות כדי להסיר כל לכלוך. יבש את השום על מגבת, ולאחר מכן לחתוך אותו דק ככל האפשר. ממיסים את החמאה בשמן זית, מוסיפים את השום, מכסים בקרטוש ומבשלים על אש נמוכה עד שקופים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
שוםשום
3
מעבירים לסיר גדול ומוסיפים את החלב והמלח. להגדיל את החום בינוני גבוה ולאט לאט להוסיף את קמח החומוס תוך לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים. מבשלים מעל חום גבוה עד שהתערובת מתחילה להתרחק מצדי המחבת והטעם העמילני מבושל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
קמח חומוסקמח חומוס
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
סירסיר
4
יוצקים את הבצק על המחבת מוכנה להתפשט באופן שווה. תקרעי את הלימון על פני כל השטח.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
בצקבצק
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מניחים לעטוף פלסטיק ישירות על גבי panisse כדי למנוע עור להיווצר. מקררים במשך כשעה, עד שנקבע לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
6
חותכים לצורות הרצויות.
7
מחממים את שמן הגפן ל-350 ° F (175°C) ומטגנים את חתיכות הפניס בקבוצות קטנות במשך כ -30 שניות, עד חום זהוב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים
8
מסננים על מגבות נייר, לארגן על מגש, ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר