פניס שום ירוק
זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פניס שום ירוק, Chez Panisse Gingersnaps, ו Chez Panisse עוגת שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
קו חצי תבנית גיליון (13 על 18 על 1 אינץ ' פאן) עם נייר קלף משומן.
פיצול השום לאורכו ולשטוף בזהירות כדי להסיר כל לכלוך. יבש את השום על מגבת, ולאחר מכן לחתוך אותו דק ככל האפשר. ממיסים את החמאה בשמן זית, מוסיפים את השום, מכסים בקרטוש ומבשלים על אש נמוכה עד שקופים.
מעבירים לסיר גדול ומוסיפים את החלב והמלח. להגדיל את החום בינוני גבוה ולאט לאט להוסיף את קמח החומוס תוך לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים. מבשלים מעל חום גבוה עד שהתערובת מתחילה להתרחק מצדי המחבת והטעם העמילני מבושל החוצה.
יוצקים את הבצק על המחבת מוכנה להתפשט באופן שווה. תקרעי את הלימון על פני כל השטח.
מניחים לעטוף פלסטיק ישירות על גבי panisse כדי למנוע עור להיווצר. מקררים במשך כשעה, עד שנקבע לחלוטין.
מחממים את שמן הגפן ל-350 ° F (175°C) ומטגנים את חתיכות הפניס בקבוצות קטנות במשך כ -30 שניות, עד חום זהוב ופריך.
מסננים על מגבות נייר, לארגן על מגש, ומגישים מיד.