צלי בשר חזיר עם מילוי תפוחים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 887 קלוריות, 96 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי ג'לי תפוחים, קינמון, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. נסו כתר צלוי של חזיר עם תפוח-מלית חמוציות, בשר חזיר צלוי עם תפוח-מלית חמוציות, ו בשר חזיר צלוי עם מילוי תפוח משמש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מורחים ריבועי לחם בשכבה 1 בתבנית אפייה רדודה ואופים באמצע התנור עד לייבוש קלוי קלוי, כ -15 דקות. השאירו את התנור דולק (לצלי) ולחם קר.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
3
מבשלים בצל וסלרי בחמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 4 עד 5 דקות. מערבבים תפוחים, סוכר, מלח, פלפל, מרווה, טימין, אגוז מוסקט, וקינמון. להפחית את החום נמוך, ואז לבשל, מכוסה, ערבוב, עד תפוחים הם במכרז, על 15 דקות. מערבבים ריבועי לחם, פטרוזיליה, עירית.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
פטרוזיליה
תפוח
חמאה
סלרי
עירית
מוסקט
פלפל
לחם
בצל
סוכר
טימין
מרווה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
1
הגדר מתלה תנור בשליש התחתון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מפזרים צלי מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל ומכניסים למחבת צלייה גדולה. מילוי תל בחלל. לעטוף טיפים של עצמות צלעות עם לסכל כדי למנוע שריפה, ולאחר מכן לעטוף בשר מתחת לעצמות עם רצועות בייקון חופפים, אבטחת אותם עם קיסמים מעץ.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בייקון
מילוי
בשר
עוטף
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
קיסמים
רדיד אלומיניום
3
בשר חזיר צלוי באמצע התנור, כיסוי מלית רופף עם נייר לאחר 30 דקות, עד מדחום מיד לקרוא רושם 68° כאשר מוכנס 2 אינץ ' לתוך מרכז הבשר( לא לגעת בעצמות), 2 1/4 כדי 2 3/4 שעות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
מילוי
בשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
רדיד אלומיניום
תנור
4
להעביר צלי ללוח גילוף ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 15 עד 20 דקות. (טמפרטורה של בשר יעלה 160 ° F; בשר יהיה מעט ורוד.)
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
1
שומן דל שומן מ טיפות מחבת. מחבת בפישוק על פני 2 מבערים ולהוסיף מים, ואז מחבת deglaze על ידי רותח על חום גבוה, ערבוב וגירוד חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך סיר, להשליך מוצקים.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מסננת
3
מוסיפים ג 'לי ומיצים שנצברו על לוח גילוף, ואז מבשלים רוטב, מטאטא מדי פעם ברפרוף כל שומן שעולה, עד ג' לי נמס, על 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ג'לי
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
הסר את כל רדיד מן צלוי לגלף לתוך צלעות על ידי חיתוך בין הצלעות.