גבינה שמנת-ברוקולי אורז לאפות
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? גבינת שמנת-ברוקולי אורז לאפות יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 198 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו נתחי ברוקולי מהעמק, אורז חום, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מדהים. נסו עוף מוקרם ברוקולי לאפות, כרובית שמנת & ברוקולי לאפות, ו עוף מוקרם ברוקולי לאפות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות f. spray 2 ליטר תבשיל עם ספריי בישול.
בינתיים, ב מחבת nonstick 10 אינץ', חום 1 כף שמן צמחי על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד פריך במכרז. להפחית חום בינוני. מערבבים 1/2 כפית מלח, רוטב בישול וחלב; חום לרתיחה. מערבבים באורז מבושל ומפשירים ברוקולי עד מעורבב היטב. כף לתוך תבשיל.
אופים חשפו 30 עד 35 דקות או עד חם במרכז תוסס סביב הקצוות.