גבינת גאודה ורוטב נקניק
ביסקוויטים עם גבינת גאודה ורוטב נקניק יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו נקניק חזיר בתפזורת, בצל, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: ביסקוויטים דרומיים ורוטב מנסרה (רוטב נקניק), רוטב נקניקיות לביסקוויטים ורוטב, ו ביסקוויטים ורוטב נקניק.
הוראות
תנור חום 232°. גיליון עוגיות ספריי עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים מרכיבים ביסקוויט עד צורות בצק רך. על משטח עבודה מפוזר עם תערובת ביסקוויק נוספת, בצק טפיחה לעובי 3/4 אינץ'.
חותכים עם חותך עגול 2 אינץ'. Reroll שאריות לחתוך לעשות סך של 16 סיבובים; מקום על גיליון עוגיות.
אופים 10 עד 12 דקות או עד חום זהוב.
בינתיים, במחבת 12 אינץ', לבשל נקניק ובצל על חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חזיר הוא כבר לא ורוד. עם כפית מחוררת, להסיר תערובת נקניק. שמור 1 כף טפטוף; להוסיף שמן לטפטוף.
חום מעל חום בינוני. מערבבים בקמח, מרווה מיובשת, מלח, אבקת בצל ופלפל אדום עם מקציף חוט. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן, עד חלקה תוססת. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן, עד תערובת רותחים מתעבה. מערבבים בתערובת נקניק.
פיצול ביסקוויטים חמים; רוטב נקניק כפית על ביסקוויטים.