גבינת מנצ'גו שקדית חמה עם ויניגרט שום חם ושקדים פרוסים
גבינת מנצ'גו עם קרום שקדים חם עם ויניגרט שום חם ושקדים פרוסים עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 38 גרם חלבון, 94 גרם שומן, ובסך הכל 1095 קלוריות. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שקדים טחונים, שום, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בפירורי הלחם של פנקו תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קרמל תפוח פריך כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 55%. מתכונים דומים: אספרגוס מוקפץ, שקדים קלויים וגבינת מנצ'גו, פופוברי גבינת מנצ'גו חמים, ו שעועית ירוקה עם שקדים פרוסים קלויים.
הוראות
מקימים 3 קערות: 1 עם קמח מתובל במלח ופלפל, 1 עם ביצה ו -1 כף מים ומתובל במלח ופלפל, ו -1 עם פירורי הלחם והשקדים הטחונים.
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
חותכים גבינה ל -2 חלקים שווים. מחפרים את הגבינה תחילה בקמח, אחר כך בשטיפת הביצים, ולבסוף בפירורי הלחם.
מניחים את הגבינה בקזואלה קטנה, מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
אופים בתנור במשך 5 עד 7 דקות או עד להזהבה והגבינה רכה. מזלפים מיד את ויניגרט השום החם ומפזרים שקדים פרוסים ופטרוזיליה.
מחממים שמן על אש נמוכה במחבת מטגן קטנה.
מוסיפים שום ומבשלים עד להזהבה בהירה.
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את החומץ. מתבלים במלח ופלפל.