גבינת עזים פסטו, זית וטורטיית פלפל קלוי
פסטו, זית, ופלפל קלוי גבינת עיזים טורטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 384 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בזיליקום פסטו, פלפלים קלויים בבקבוק, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקרים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פשטידת הדלעת המפורסמת של ליבי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. נסו גבינת עיזים, פלפל אדום קלוי וגבינת מק-זית קלמטן, פסטו פלפל אדום קלוי w / גבינת עיזים, ו גבינת עיזים צלויה וכריך פסטו פלפל אדום צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים פסטו במסננת קטנה בסדר רשת להגדיר מעל קערה 15 דקות, ואז להשליך עודף שמן.
מחבת כיכר שמן קלות קו עם יריעת ניילון גדולה מספיק כדי לאפשר בליטה נדיבה על כל 4 הצדדים.
פלפלים כתמים היטב בין מגבות נייר כדי להסיר נוזל עודף.
מורחים על רבע (1/2 כוס) של גבינה באופן שווה על החלק התחתון של מחבת כיכר העליון עם כל פסטו, מתפשט באופן שווה. זרוק 1/2 כוס גבינה על ידי כפות על פסטו להתפשט בעדינות כדי לכסות פסטו.
למעלה עם פלפלים קצוצים, מתפשט באופן שווה. זרוק עוד 1/2 כוס גבינה על ידי כפות על פלפלים להפיץ בעדינות כדי לכסות פלפלים.
מורחים משחה זית באופן שווה על גבי, ולאחר מכן טיפת גבינה שנותרה על ידי כפות על ממרח זית, מתפשט בעדינות כדי לכסות להדביק זית. מכסה מחבת עם גיליון אחר של פלסטיק לעטוף להירגע לפחות 8 שעות.
הסר לעטוף פלסטיק מהחלק העליון של מחבת היפוך torta על צלחת הגשה, ולאחר מכן לקלף את שאריות ניילון לעטוף.
בואו טורטה לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות לפני ההגשה.
* עבור טורטה למראה חלק יותר, מחבת כיכר משומנת יכולה להיות מרופדת בנייר קלף במקום בניילון נצמד.
חותכים 1 חתיכה ארוכה של קלף לתחתית השורה ומסתיים, משאירים בליטה 2 אינץ' , ואז לעקוב ולחתוך 2 חתיכות יותר לצדדים של פאן בתוספת שיפוץ 2 אינץ'.* טורטה יכול להיות מקורר במחבת עד 24 שעות.
בואו טורטה לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות לפני ההגשה.