סטאי חזיר
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם קת חזיר מעוטר שומן עצמות, סוכר חום חזק, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%- שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: סטאי חזיר, סטאי חזיר, ו סטאי חזיר.
הוראות
בשקית ניילון אטומה, מערבבים שאלוט, רוטב דגים, סוכר חום ופלפל. לשטוף את התחת חזיר. לשטוף חזיר. חותכים לרצועות דקות (1/8 ב. עבה; אם חזיר קשה לחתוך דק, להקפיא רק עד המשרד, 20 עד 30 דקות) ולהוסיף שקית. כלב ים תיק, להפוך בשר מעיל, וצינה במשך 1 שעה. חוט רצועות חזיר שטוח על שיפודים עץ (לחתוך קהה מסתיים שיפודים במידת הצורך כדי להתאים במחבת). תשליך את המרינדה.
הגדר מחבת גריל 10 עד 12 אינץ ' מחורץ מעל חום גבוה. כאשר חם, מעיל קל עם שמן צמחי. עבודה בקבוצות, להניח שיפודי חזיר שטוח במחבת (לא קהל). קוק, פונה פעם אחת, עד השחמה משני הצדדים וכבר לא ורוד במרכז (לחתוך לבדיקה), 6 עד 8 דקות בסך הכל.
מעבירים שיפודים למגש או צלחות קטנות ומגישים עם סלט פוממלו תאילנדי בצד.