גבינת עיזים Crostini עם דם כתום ופלפל שחור ריבה
אם יש לכם פלפל טחון גס, דבש, גבינת עיזיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: גבינת עיזים Crostini עם דם כתום ופלפל שחור ריבה, גבינת עיזים Crostini עם דם כתום ופלפל שחור ריבה, ו גבינת עיזים Crostini עם מרמלדה פלפל כתום ושחור.
הוראות
מניחים גבינת עיזים בקערה קטנה. דק מגורד 1 כפית לקלף מ 1 תפוז דם; מערבבים לקלף לתוך גבינה.
באמצעות מקלף ירקות, להסיר לקלף (חלק כתום בלבד) רצועות הנותרים 3 תפוזים.
חותכים לקלף לתוך 1/8-כדי 1/4 אינץ חתיכות ומניחים בסיר בינוני. באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך לבן pith מכל 4 תפוזים. עבודה על קערה קטנה אחרת כדי לתפוס מיצים, לחתוך בין קרום כתום לשחרר קטעים. לסחוט כל מיץ שנותר ממברנות לקערה. להיפטר ממברנות. קוצצים בגסות מקטעים כתומים ומוסיפים לסיר יחד עם כל מיצים.
מוסיפים מיצים מקערה לסיר. מערבבים בדבש 1/4 כפית פלפל שחור טחון גס. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים חשפו עד עבה מופחת 1/2 כוס, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות. מגניב. מתבלים עם יותר פלפל שחור טחון לפי הטעם ועם מיץ לימון טרי, אם תרצה בכך. לעשות קדימה: גבינה ומרמלדה יכול להתבצע 1 יום קדימה; לכסות בנפרד וצינה. להביא לטמפרטורת החדר לפני הרכבת crostini. למעלה קלוי בגט פרוסות עם גבינת עיזים, אז ריבה.
מניחים את קרוסטיני על מגש ומגישים.
כדי לחתוך בקלות תפוז דם, למקם את הפרי המקולף במקפיא במשך כמה דקות עד שזה חברות מעט.