קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 42 דק.
מנות2
ציון בריאות33
מגזין

גבינת עיזים, דובדבן ואגוזים ממולאים חזה ברווז עם זיגוג שמפניה

גבינת עיזים, דובדבן ואגוזים ממולאים חזה ברווז עם זיגוג שמפניה
גבינת עיזים, דובדבן ואגוזים ממולאים חזה ברווז עם זיגוג שמפניה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 58 גרם חלבון 108 גרם של שומן, וסך הכל 1320 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור ערב השנה החדשה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סירופ מייפל מוקצף בטטות, שמן זית, סוכר טורבינדו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-42 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה מרהיב. נסו גבינת עיזים, דובדבן ואגוזים ממולאים חזה ברווז עם זיגוג שמפניה, ברווז חזה חם סלט גבינת עיזים, ו צ'רי, גבינת עיזים וסלט אגוזים מסוכרים + ויניגרט דובדבן בלסמי + בגידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בזהירות לחתוך כיס לתוך השד ברווז לאורך להיות זהיר לא לחתוך את כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
2
מערבבים את החומץ, חמאה מומסת ושמן זית, עם מעט מלח ופלפל בקערה, עם חזה ברווז, ומרינדה לפחות 8 שעות, בקירור. כאשר מוכן גריל, להסיר את השד מן המרינדה. מקרצפים את הדובדבנים המיובשים בכוס 1 של השמפניה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
חזה ברווזחזה ברווז
שמפניהשמפניה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
יוצקים את שאר השמפניה בסיר ומבשלים, עד מופחת 1 כוס; להפריש ולתת מגניב. בקערת ערבוב קטנה, מערבבים יחד את גבינת העז, דובדבנים מוגזים, ואגוזי מלך עד בשילוב טוב. דברים כל ברווז לשבור עם התערובת ולאטום עם קיסם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
שמפניהשמפניה
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
כאשר השמפניה התקררה לטמפרטורת החדר, מוסיפים את הסוכר. לפני שהסוכר מתחיל להתמוסס, מברישים את התערובת על שד הברווז ומניחים על גריל שחומם מראש. גריל 3 דקות בצד 1; ואז להפעיל 45 מעלות כדי ליצור crosshatches סימן גריל נחמד. המשך לצחצח את שדי הברווז עם זיגוג בזמן הבישול. הפוך את השד ומבשל בצד השני, עד מבושל דרך, מעט ורוד בפנים. בשניות האחרונות של צלייה, מניחים את השד על החלק החם ביותר של הגריל במשך 8 עד 12 שניות לצרוב. צלחת ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
שמפניהשמפניה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
מגישים עם ירקות שורש קלוי כמו דלעת מעוקלת, סקווש בלוט, גזר לבן,או סירופ מייפל מוקצף בטטות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
3 1/2 פאונד תפוחי אדמה בינוניים קלופים לבנים, קלופים וחתוכים לקוביות3 1/2 פאונד תפוחי אדמה בינוניים קלופים לבנים, קלופים וחתוכים לקוביות
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
סקווש בלוטסקווש בלוט
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה