קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 42 דק.
מנות2
ציון בריאות33
מגזין

גבינת עיזים, דובדבן ואגוזים ממולאים חזה ברווז עם זיגוג שמפניה

גבינת עיזים, דובדבן ואגוזים ממולאים חזה ברווז עם זיגוג שמפניה
גבינת עיזים, דובדבן ואגוזים ממולאים חזה ברווז עם זיגוג שמפניה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 58 גרם חלבון 108 גרם של שומן, וסך הכל 1320 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור ערב השנה החדשה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סירופ מייפל מוקצף בטטות, שמן זית, סוכר טורבינדו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-42 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה מרהיב. נסו גבינת עיזים, דובדבן ואגוזים ממולאים חזה ברווז עם זיגוג שמפניה, ברווז חזה חם סלט גבינת עיזים, ו צ'רי, גבינת עיזים וסלט אגוזים מסוכרים + ויניגרט דובדבן בלסמי + בגידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בזהירות לחתוך כיס לתוך השד ברווז לאורך להיות זהיר לא לחתוך את כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
2
מערבבים את החומץ, חמאה מומסת ושמן זית, עם מעט מלח ופלפל בקערה, עם חזה ברווז, ומרינדה לפחות 8 שעות, בקירור. כאשר מוכן גריל, להסיר את השד מן המרינדה. מקרצפים את הדובדבנים המיובשים בכוס 1 של השמפניה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
חזה ברווזחזה ברווז
פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
יוצקים את שאר השמפניה בסיר ומבשלים, עד מופחת 1 כוס; להפריש ולתת מגניב. בקערת ערבוב קטנה, מערבבים יחד את גבינת העז, דובדבנים מוגזים, ואגוזי מלך עד בשילוב טוב. דברים כל ברווז לשבור עם התערובת ולאטום עם קיסם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
4
כאשר השמפניה התקררה לטמפרטורת החדר, מוסיפים את הסוכר. לפני שהסוכר מתחיל להתמוסס, מברישים את התערובת על שד הברווז ומניחים על גריל שחומם מראש. גריל 3 דקות בצד 1; ואז להפעיל 45 מעלות כדי ליצור crosshatches סימן גריל נחמד. המשך לצחצח את שדי הברווז עם זיגוג בזמן הבישול. הפוך את השד ומבשל בצד השני, עד מבושל דרך, מעט ורוד בפנים. בשניות האחרונות של צלייה, מניחים את השד על החלק החם ביותר של הגריל במשך 8 עד 12 שניות לצרוב. צלחת ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מגישים עם ירקות שורש קלוי כמו דלעת מעוקלת, סקווש בלוט, גזר לבן,או סירופ מייפל מוקצף בטטות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
3 1/2 פאונד תפוחי אדמה בינוניים קלופים לבנים, קלופים וחתוכים לקוביות3 1/2 פאונד תפוחי אדמה בינוניים קלופים לבנים, קלופים וחתוכים לקוביות
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
סקווש בלוטסקווש בלוט
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה