גבינת עיזים ודבש Blancmange
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גבינת עיזים ודבש Blancmange. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך חלב רזה, חצי וחצי, אבקת ג'לטין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו גבינת עיזים ודבש Blancmange, גבינת עיזים עם דבש, ו גבינת עיזים ודבש קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים חלב לסיר בינוני ומפזרים אגר על גבי. אפשר לנוח עד אגר (או ג ' לטין) הופך ברור ו פחזנית מעט, 10 עד 15 דקות. להביא חלב לרתיחה; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פתיתים להתמוסס, 1 עד 2 דקות. מגניב מעט (להשאיר רק חם מספיק כדי להמיס—לא curdle—גבינה).
להקציף במחצית וחצי, גבינה, דבש וזרעי וניל. תערובת בין 8 כוסות מרטיני או 1-כוס ramekins. לכסות עם לעטוף פלסטיק; צמרמורת עד להגדיר, על 2 שעות.
מערבבים תותים, חומץ, בזיליקום, טימין, פלפל וסוכר בקערה. אם מגישים במשקפיים, העליון כל אחד עם תערובת פירות יער. אם המשרתים מתוך ramekin, להפעיל סכין לאורך הקצה הפנימי ולהפוך על צלחת; העליון עם תערובת ברי.