גבינת עיזים-פסטו קרוסטיני
המתכון גבינת עיזים-פסטו קרוסטיני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 דקות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 132 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש תרד לתינוק, שמן זית, בגט לחם וגבינת עיזים עשב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 15%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם גבינת עיזים קרוסטיני עם פסטו ופלפלים אדומים קלויים, קרוסטיני עם גבינת עיזים, פסטו, עגבניות צלויות וטפטוף בלסמי, ו גבינת עיזים קרוסטיני.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את השמן, הפסטו וגבינת הפרמזן.
מניחים פרוסות לחם על תבנית לא משומנת; מברישים בתערובת פסטו. צולים 3-4 אינץ'. מהחום במשך 3-4 דקות או עד שהקצוות משחימים קלות.
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
שלב גבינת עיזים וארוגולה; מורחים על לחם.
יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano
קרוסטיני עובד ממש טוב עם יין מבעבע, קיאנטי וורדיצ ' יו. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הרונארט ברוט רוזפסלי (חצי בקבוק) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 56 דולר לבקבוק.
![רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)]()
רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
* היה שינוי אריזה על היין הזה. התווית בתמונה עשויה שלא להיות התווית שהתקבלה.* את יין הוא מבריק כתום-צהוב עלה כותרת צבע עם מאוד בסדר, פזרני ומתמשך מוס. האף מאופיין בגרגרים אדומים קטנים, בעיקר דומדמניות. על החיך היין הוא נמרץ ומאוזן היטב. יין משובח, טרי ופירותי עם טאנינים משולבים היטב ורמז לתבלינים בגימור הארוך.רונארט רוזפסלי מיוצר מתערובת של 55% פינו נואר ו -45% שרדונה ממיטב הבצירים האחרונים. כל הפירות הם מכרמים של פרמיירס קרוס. ענבים מכרמי האחוזה בסילרי ובברימונט (בית אבותיהם של משפחת רונארט) מצטרפים לענבים שנבחרו בקפידה מכרמי ראש הממשלה האחרים קרוס בקסטטה דה בלאנס ובמונטיין דה ריימס. הענבים לרואנארט נבחרים סל אחר סל במקור, ומשתמשים רק בפרמיירים הטובים ביותר.