גבינת פרמזן עוף עם רוטב עגבניות שרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Parmesan עוף Paillards עם רוטב עגבניות דובדבן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 267 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חומץ שרי, אורגנו, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: פאילרדס עוף ברוטב דובדבנים ואורז פטרוזיליה, עוף פרמזן עם סלט עגבניות שרי, ו עוף Paillards עם עגבניות, בזיליקום, קלוי - תירס להתענג.
הוראות
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/2 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מפזרים עוף עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מערבבים גבינה וקמח בצלחת רדודה. לדלות 1 צד של כל חזה עוף חצי בתערובת גבינה.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
הוסף 2 חצאי חזה עוף, צד גבינה למטה; לבשל 4 דקות בכל צד או עד שנעשה. חזור על הנוהל עם הנותרים 1 כפית שמן וחצאי חזה עוף.
מוסיפים בצל; מטגנים 2 דקות. מערבבים במרק וחומץ; מבשלים 1 דקה או עד שהנוזל כמעט מתאדה.
מוסיפים עגבניות, נשאר 1/4 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל, אורגנו; לבשל 2 דקות.
הערה יין: חזה עוף אלה יש טעם איטלקי פיקנטי. אני אוהב לשרת אותם עם אדום איטלקי עשוי מענבי סנג ' ובזה. נסה את Marchesi המדהים di Frescobaldi "Campo ai Sassi" Rosso di Montalcino 2004 (Montalcino, טוסקנה, איטליה), $ - קארן מקניל