קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

גדול" D " מעושן צלעות גב תינוק מעושנות

גדול
גדול" D " מעושן בייבי צלעות אחוריות נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 91 גר' של חלבון, 64 גרם של שומן, וסך הכל 1248 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, רוטב הברביקיו של פול, נתחי עץ היקורי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות חזיר מעושנות לתינוקות, צלעות חזיר מעושנות לתינוקות, ו צלעות חזיר מעושנות בייבי גב.

הוראות

1
לשטוף ולטפוח על צלעות יבשות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2
הסר קרום דק מהחלק האחורי של הצלעות על ידי חיתוך לתוכו עם סכין ולאחר מכן מושך. (זה עושה לצלעות רכות יותר ומאפשר עשן ולשפשף לחדור בשר טוב יותר.)
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מניחים מיץ לימון בקערה קטנה; מוסיפים שמן בזרם איטי, יציב, מקציפים כל הזמן. צלעות מעילים באופן שווה עם תערובת מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מפזרים בשר באופן שווה עם לשפשף צלעות החזיר של פול, ולשפשף לתוך בשר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
6
משרים חתיכות עץ במים לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
7
הכן מעשן על פי הוראות היצרן, החלפת בירה למים במחבת מים. הביאו את הטמפרטורה הפנימית ל-225 עד 250, ושמרו על הטמפרטורה למשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מסננים חתיכות עץ, ומניחים על גחלים.
9
מניחים לוחות צלעות על מתלה צלעות באח הבישול העליון; מכסים במכסה המעשן.
10
צלעות עשן, שמירה על הטמפרטורה בתוך מעשן בין 225 ו 250, במשך 4 שעות ו 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
11
הסר מכסה, למרוח עם חצי רוטב ברביקיו של פול, ואם יש צורך, להוסיף עוד בירה למחבת מים. כיסוי עם מכסה מעשן, ועשן 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
12
חותכים בשר למקטעים של 3 צלעות, חותכים בין העצמות ומגישים עם מחצית הנותרים מרוטב הברביקיו של פול.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר