גדול וקל" גאמבו
מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. גשו לסופר וקנו בצל, שרימפס, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: גדול וקל" גאמבו, מרק ירקות קל עד כדי גיחוך, ו שרימפס קל ו-Andouille גאמבו.
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני-גבוה; מקציפים בהדרגה בקמח, ומבשלים, מקציפים כל הזמן, 5 עד 7 דקות או עד שהקמח בצבע שוקולד. (לא לשרוף תערובת.)
להפחית חום בינוני. מערבבים בצל ואת 4 החומרים הבאים, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 3 דקות. בהדרגה מערבבים במרק עוף; מוסיפים עוף ואת 2 המרכיבים הבאים. להגדיל את החום בינוני גבוה, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 20 דקות.
הוסף שרימפס, ומבשל 5 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
הערה: בדקנו עם התיבול הקראולי של זטריין ונקניקיית האנדויל של סבוי.