קושיקשה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גואקמולי ווסאבי

גואקמולי ווסאבי
גוואקמולי ווסאבי עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 143 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. 73 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לך עגבניות, אבקת ווסאבי, רוטב ווסטרשייר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: גואקמולי ווסאבי, סלמון ווסאבי מצופה בפנקו ברוטב שמנת וסאבי כתום, ו גלידת ווסאבי (Wasabi Aisu).

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."