גוגרס
גוג'ר עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 54 מנות. עם 36 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח לחם, גבינת גרוייר, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: Gougeres, Gougères, ו Gougères.
הוראות
מחממים את התנור ל 177° אם אתה תהיה אפיית gougères מיד. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
להביא את המים, חמאה, 1/2 כפית מלח, ואת קאיין לרתיחה בסיר קטן.
מניחים את הקמח בקערה של מערבל לעמוד, רצוי מצויד מצורף ההנעה, להוסיף את תערובת מים רותחים, להתמזג היטב (או להשתמש בכפית עץ וקערה גדולה; לא להשתמש מקצף—הבצק כבד מדי). לנצח את הביצים אחד בכל פעם עד הבצק הוא חלק. מקציפים את הגבינה ומערבבים עד שהבצק עבה והגבינה נמסה בעיקר.
מניחים את הבצק בשקית מאפה מצויד קצה בינוני (1/4 אינץ') רגיל.
צינור הבצק לתוך תלוליות קטנות (בקוטר 3/4 אינץ') על גיליונות אפייה מרופדת.
מפזרים כל אחד עם קמצוץ של גבינה מגוררת ומלח. ניתן לאפות את הגוג ' ר מיד לקירור או להקפאה לפני האפייה.
אופים במשך 20 עד 25 דקות, עד חום זהוב ונפח כ 3 פעמים בגודל המקורי שלהם. אל תפתח את דלת התנור לפחות ב-12 הדקות הראשונות, כדי למנוע מהם להתנפח.