צריך ללא גלוטן, ו 30 מתאבן שלם? גוואקמולי קלוי Tomatillo יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 12 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לכם בצל, לפחות מלח, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: גואקמולי קלוי טנגי Tomatillo, ממרח אבוקדו צלוי של Poblano & Tomatillo, ו סלסה צלויה ורדה וגואקמולי Tomatillo קלוי.
הוראות
1
במחבת גדולה, לא מפונקת מעל חום בינוני, מחבת צלוי Jalapeos, בצל, שום, ו tomatillo מכל הצדדים, 20 עד 25 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
2
בבלנדר, מערבולת הירקות עם 1/4 כוס מים עד מעורבב אבל עדיין עבה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים מיץ אבוקדו וליים; דופק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים כוסברה ומלח, דופק לשלב, ומוסיפים יותר מלח ו/או מיץ ליים לפי הטעם.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין פינו נואר בכרם למלסון מאייר עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.